Telefon mobil Samsung I9301i GALAXY S3 Neo – Smartphone la maxim

Samsung-I9301i-GALAXY-S3-NeoCa lider mondial în productia de telefoane mobile, Samsung are ceva pentru fiecare. Daca privesti la birourile colegilor, telefoanele Samsung sunt peste tot, care mai de care mai diferite ca infatisare, dar toate avand cateva repere commune: calitate, fiabilitate, rezistenta si autonomie si, nu in ultimul rand, un aspect deosebit. Daca faci parte din categoria celor cu pretentii mari de la un smartphone, Samsung I9301i GALAXY S3 Neo este o excelenta optiune.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Versatilitate si mobilitate

Samsung este peste tot. Acasa, este imposibil sa nu ai un electrocasnic marca aceasta, indiferent ca este vorba despre masina de spalat sau frigider. La serviciu, mai toti colegii au un telefon mobil Samsung. Pur si simplu au inlocuit vechile telefoane cu taste, care mai de care mai subtiri si mai aratoase, cu smartphone-uri Samsung, care, bineinteles, au aceleasi insusiri.

Cum a reusit Samsung sa treaca niste caracteristici care au dus faima vechilor telefoane mobile (subtirime, rezistenta, display excelent, individualitate) in noile dispozitive ale mileniului trei nu este nicidecum un mister. S-au folosit aceleasi „ingrediente”: inovarea, cercetarea, investitia in tehnologie si design. Si iata-l pe unul dintre reprezentanţii de top ai telefoniei mobile a momentului, Samsung I9301i GALAXY S3 Neo. Ai spus GALAXY, ai spus tot.

Partajare, conectare

Incepand cu aspectul, designul minimalist si organic al telefonului Samsung I9301i GALAXY S3 Neo confirma prin liniile sale placute tot ceea ce stiai deja despre brand. Este ergonomic, subtire, ofera o experienta confortabila, cu o utilitate imbunatatita.

Senzatia este extrem de confortabila cand tii in mana acest smartphone, liniile sunt originale, designul premium accentuand prima impresie pana la nivelul irezistibil. Ecranul este unul AMOLED HD, iar cei 4,8 inch ofera o experienta excelenta, un argument in favoarea faptului ca un smartphone nu are nevoie sa fie enorm pentru a furniza imagine impecabila. Asta se reflecta in faptul ca Samsung I9301i GALAXY S3 Neo este capabil sa redea videoclipuri in mod HD intr-o fereastra, in timp ce trimiti, simultan, un mesaj text sau e-mail. Redimensioezi videoclipul si discuti cu prietenii sau navighezi pe web.

Vezi aici preturi si toate culorile disponibile

Mai exista o modalitate de partajare a continutului: AllShare Play iti permite sa lucrezi impreuna cu alte persoane prin DLNA si Wi-Fi Direct, oferind acces la distanta la documente si fisiere multimedia, in momentul in care lucrezi in alta parte, pe un ecran diferit. Conectarea mai include S Beam, pentru a transfera documente, contacte, imagini, muzica, videoclipuri, precum si gestionarea fotografiilor (telefonul recunoaste figurile si le creeaza linkuri utilizand ca referinta profilurile grupurilor, la o simpla atingere). Este, probabil, maximum de versatilitate si de mobilitate pe care il poti obtine de la un smartphone.

Uimitor de inteligent

Samsung I9301i GALAXY S3 Neo este cu siguranta un dispozitiv uimitor de inteligent. Ii poti spune sa opreasca alarma putin, ca sa mai atipesti cateva minute, poti sa raspunzi sau sa respingi un apel, sa pornesti sau sa opresti muzica, poti sa-i „comanzi” camerei foto cand sa declanseze. Telefonul stie chiar cand vrei sa vorbesti. Daca in clipa in care scrii un mesaj decizi ca poate este mai bine sa vorbesti cu persoana in cauza, tot ce trebuie sa faci este sa ridici telefonul la ureche si va face singur legatura!

Mai mult, datorita functiei inovatoare Afisaj inteligent, Samsung Samsung I9301i GALAXY S3 Neo recunoaste in mod automat cand te uiti la el, direct prin camera din fata, care „te priveste” in ochi si mentine un afisaj luminos, pentru o placere continua a vizionarii. Nu l-ai avut in mana cinci minute? Este suficient sa-l ridici si stie ca te-ai intors. Gata sa te informeze, iti trimite un mic semnal cu privire la apelurile ratate si mesajele noi. In plus, daca vrei sa faci o fotografie, Samsung I9301i GALAXY S3 Neo stie totul: iti recunoaste cea mai buna ipostaza, face automat o serie de 8 cadre (pentru a crea o scena continua) si iti recomanda cea mai buna fotografie. Privind la acest dispozitiv uluitor, poate nu este departe vremea cand telefoanele mobile Samsung vor gândi…

9.6 Total Score
Un smartphone cu adevarat inteligent

Samsung I9301i GALAXY S3 Neo are un pret de achizitie foarte bun in comparatie cu boost-ul tehnologic inoculat de Samsung. Este un telefon de noua generatie, destept si iute foc. Il poti avea chiar akoom la un pret redus.

Design
9.4
Tehnologie
9.7
Pret
9.6