Telefon mobil Samsung Galaxy S5 4G – Mobilitate de cinci stele

Samsung-Galaxy-S5-4GMulti spun despre Samsung Galaxy S5 4G ca este telefonul perfect, universal, bun la toate si cam pentru toata lumea, care in plus ii multumeste si pe cei cu pretentii. Sa vedem de ce…

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Noua definitie a imaginii

Designul telefonului mobil Samsung Galaxy S5 4G este premium, remarcandu-se prin eleganta tipica telefoanelor Samsung si neafectata de faptul ca dispozitivul este mai mare si foarte usor, cantarind 145 de grame. Chiar daca e din plastic, textura fina, de buna calitate, a telefonului da senzatia ca ar fi din piele. Din acest considerent puncteaza cu succes la capitolul portabilitate, pentru ca sta foarte bine in mana.

Ecranul telefonului mobil Samsung Galaxy S5 4G nu este cu nimic mai prejos: 5,1 inch, full HD (1.920x1080p), densitate de 431 ppi. În aceste conditii, proverbiala redare caracteristica tuturor telefoanelor Samsung capata o noua definitie. Pentru ca am ajuns la punctul sensibil al oricarui smartphone cu pretentii: fotografiile. Pe ecranul amintit, telefonul mobil Samsung Galaxy S5 4G reda in conditii exceptionale poze realizate cu camera de 16 MP.

Poate face poze de 5312×2988 pixeli, are blitz LED, autofocus, focalizare selectiva, live HDR, poate filma 4K si in slow-motion. Ca de obicei, Samsung pune marele accent pe viteza, camera principala fiind astfel capabila sa focalizeze si sa declanseze in doar 0,3 secunde. Cu aceasta performanta de focalizare automata rapida, cu siguranta vei surprinde nu doar baia copiilor tai in piscina, ci si momentul cand au efectuat saltul in apa. Cat despre felul in care arata fotografiile, acelasi amintit ecran al telefonului mobil Samsung Galaxy S5 4G ofera arta adevarata, in orice conditii de luminozitate si in orice loc ai surprinde actiunea.

Un smartphone aproape perfect

Samsung-Galaxy-S5-4G-backTelefonul mobil Samsung Galaxy S5 4G este un gladiator multimedia. Cu o mobilitate de cinci stele, ruleaza cu cu Android 4.4 KitKat, foloseste chipsetul QQualcomm Snapdragon 801 Krait 400, cu un procesor quad-core puternic. Un alt avantaj este Download Booster, care foloseste si Wi-Fi-ul si conexiunea 4G pentru un plus de viteza la download si, tot pe partea de software, telefonul vine cu propria aplicatie Samsung, “My Magazine”.

Vezi toate variantele de culori

Asadar, orice pasionat de gadget-uri isi va dori un S5 pentru ca are senzor de amprenta, functioneaza excelent, are un senzor si pentru bataile inimii, este rezistent la praf si apa (sta fara probleme in apa adanca de 1 metru pana la jumatate de ora). In ce priveste conectivitatea si rezistenta, telefonul mobil Samsung Galaxy S5 4G este inca o data un campion: doua zile de autonomie in conditii de conectare continua la internet si pana la 11 zile in stand-by, cu ajutorul “Ultra Power Saving”, care face ecranul alb-negru.

Multi spun ca Samsung Galaxy S5 este un smartphone aproape perfect. Milioanele de exemplare vândute in toata lumea catre clienti dintre cei mai pretentiosi ar putea fi un argument in favoarea acestei afirmatii.

Vezi si promotiile la telefoane Samsung. Ai de unde sa-ti alegi ceva frumos, la un pret foarte bun.

9.6 Total Score
Un smartphone exemplar

Cu Samsung Galaxy S5, gigantul Samsung ne arata fata corecta a unui smartphone. Un gadget exemplar, extrem de bine dotat, la un pret echilibrat. Nici nu ne putem dori mai mult...

Tehnologie
9.5
Design
9.8
Pret
9.4