Telefon mobil Microsoft Lumia 640, Dual Sim – Formula comunicarii complete

Microsoft-Lumia-640Pentru fani infocati

Cu totii, personal sau printre cunostinte, am avut un telefon Nokia la un moment dat. Vestite pentru fiabilitatea, eficienta si puterea lor, aceste dispozitive care sunt scoase pe piata in prezent sub egida Microsoft s-au dovedit mereu de incredere, frumoase si rezistente, fiind mult timp imbatabile pe piata telefoanelor mobile.

Aceste telefoane au avut intotdeauna fani infocati, un public dedicat care sustine ca acestea sunt cele mai bune telefoane din lume asa cum unii impatimiti cred ca Barcelona este mai tare decat Real Madrid. De aceea, cand vine vorba despre a alege un nou telefon mobil, una dintre primele cautari este in dreptul produselor cu numele Lumia, al caror renume este cert si rezista incredibil in timp, pe o piata extrem de concurentiala si agresiva.

Vezi aici pretul cu reducere

Eleganta, stil, personalitate

Deci, ti-ai luat un telefon mobil Microsoft Lumia 640, Dual Sim. Te astepti numai la lucruri bune. Eleganta, stil, personalitate, inalta tehnologie, un smartphone adevarat. Asa este. Deschide cutia si porneste telefonul Lumia 640 pentru a te bucura de gama completa de servicii Microsoft gratuite incorporate si gata de utilizare. Carcasa este din plastic, frumos colorata si poate fi schimbata extrem de usor, in functie de preferintele utilizatorului. Rezolutia ecranului nu este full-HD, dar asta nu inseamna ca ecranul nu reda in conditii excelente. Dimpotriva, Lumia nu dezamageste nici la acest capitol.

Descarca toate aplicatiile si jocurile pe care le vrei si priveste-le pe ecranul HD de 5 inch. Sute de mii de aplicatii din Windows Phone Store – de la Trip Advisor si Instagram la WhatsApp si Candy Crush Saga – sunt disponibile. Pentru cei care au si de lucru cu telefonul, Lumia 640, Dual Sim este asistentul perfect: nu-i lipsesc aplicaiile Office: Outlook pentru email, Word, Excel, PowerPoint sau OneNote.

Vezi aici reducerile la telefoane din gama Lumia

Foarte bine dotat

Odata ce ai constatat ca telefonul tau mobil este foarte bine dotat si la capitolul estetic si la aplicatii, treci la capabilitatile tehnice. Si aici, numai de bine. Dupa cum se stie la telefoanele Lumia, stocarea interna este de 8 GB, extensibila pana la 64 de GB si, in plus, ai 30 GB in cloud, cu One Drive. Platforma hardware include procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 cu o frecventa de tact de 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie interna extensibila si ecrane cu rezolutie HD si strat protector Gorilla Glass 3. Dotarile comune mai includ Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS. Incarcat cu atata putere, Microsoft Lumia 640, Dual Sim este la fel de rapid si de eficient ca si ritmul vietii tale. Ai destula energie pentru a te dezlantui in multimedia, datorita acumulatorului impresionant de 2500 mAh.

Vezi toate specificatiile tehnice

Fotografii memorabile

Pe langa faptul ca Lumia 640 XL straluceste când vine vorba de bateria generoasa, intra in scena si calitatile de exceptie ale camerei principale, de 8MP, cu care vei face intotdeauna fotografii memorabile. Calitatea lor excelenta este amplificata de aplicatia Lumia Camera, iar cu ajutorul camerei frontale panoramice, de 1 MP, poti face toate lucrurile pe care ti-ai dorit de mult sa le faci.

In conditiile in care telefonul Microsoft Lumia 640, Dual Sim vine cu o noutate – pentru prima oara, ambele cartele din versiunea dual SIM functioneaza pe 4G/LTE – nu poti decat sa-ti freci palmele de bucurie si sa incepi sa te bucuri de un telefon care iti va deveni un prieten inteligent, rezistent si de incredere.

9.4 Total Score
Microsoft Lumia, tehnologie de varf

Gama Lumia de la Microsoft ne aduce o suita de telefoane mobile de ultima generatie. Modelul prezentat astazi este unul excelent, extrem de accesibil ca si pret. Beneficiaza si de o reducere foarte mare.

Tehnologie
9.3
Design
9.6
Pret
9.4