Telefon mobil LG G3 4G – O vedeta a lumii smartphone-urilor

Oriunde privesti in jur, toata lumea are un smartphone. Dar nu oricine are un LG. Pentru cei care cauta rafinamentul designului, zveltete si performanta in acelasi aparat, simplitate si in acelasi timp complexitate, telefonul mobil LG G3 4G, cu alura lui avangardista si incredibilele tehnologii incorporate, este smartphone-ul perfect.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

LG G3 4G – Aparitie plina de eleganta

Telefon-mobil-LG-G3-4GDe la cel mai mare televizor la cel mai slim telefon mobil, un lucru este cert: LG se remarca, iese din rand, este intotdeauna altceva. Intr-un fel, acest brand iese in evidenta cum o face un pantof italienesc –

niciun alt pantof din lume nu este desenat la fel. Este si cazul telefonului mobil LG G3 4G, o aparitie plina de eleganta, un smartphone fin, parca desenat cu creionul, prezentat intr-o carcasa metalica clasica. Acest aspect iesit din comun este combinat cu o proiectare care tine cont de portabilitate, astfel incat telefonul mobil LG G3 4G se pliaza perfect in palma, facand corp comun cu mana utilizatorului si dovedindu-se usor, confortabil la purtare. In aceste repere se distinge ecranul fara margini, de 13,97 cm, o vedeta incontestabila a lumii smartphone-urilor. Este un ecran Quad HD uluitor, ce ofera 538 ppi, o rezolutie care face din orice imagine o opera de arta. Culorile sunt pe atat de vibrante pe cat sunt imaginile de precise, la 2.560×1.440 pixeli, ceea ce inseamna ca nu-ti vei mai putea lua ochii de la acest ecran cu o vizibilitate extraordinara.

Surprizele placute se tin lant pentru utilizator. Grafica smartphone-ului LG G3 4G este deosebita, interfata extrem de prietenoasa, iar conformatia simpla adauga un plus de confort utilizarii si un spatiu extins vizualizarii. Fiecare functie are culoarea ei, acest lucru facilitand depistarea oricareia dintre ele imediat, ceea ce inseamna si placere, si utilitate, si eficienta. Tot ce-ti doresti este la o clipita distanta.

LG G3 4G – Un artist al fotografiei

Telefonul mobil LG G3 4G este un artist al fotografiei. Cateva date sunt relevante: are Auto Focus Laser, masurand instant distanta pana la subiect si oferind fotografia perfecta la 13MP. Cu ajutorul senzorului BSI, blitz-ul produce fotografii mai luminoase chiar si in conditii de iluminare slaba si tonuri de culoare mai naturale.

Telefon-mobil-LG-G3-4G-backPe scurt, daca un apus de soare ti se pare senzational, nu trebuie sa te temi de lumina in scadere, telefonul mobil LG G3 4G iti va imortaliza ireprosabil momentul pretios, cu o singura atingere. Stiind cat de mult accent se pune pe imagine cand vine vorba despre un smartphone bun, LG a simplificat toate celelalte functii in avantajul captarii momentelor celor mai pretioase si a incorporat in telefonul mobil LG G3 4G o camera frontala avansata cu care vei face fotografii atat de clare, precise si luminoase incat o sa-ti vina sa te apuci serios de aceasta arta.

Nu vrei arta, ci doar instantanee pentru eternitate? Fa-ti un selfie cu telefonul mobil LG G3 4G si vei vedea cat de bine iti vine noua tunsoare cu care tocmai ai iesit de la coafor. Apoi foloseste-te de forta si viteza cu care telefonul mobil LG G3 4G te conecteaza cu intreaga lume si arata-le tuturor noul tau look. Iar pentru cei care au ceva de comentat, foloseste-te de tastatura care se misca rapid si natural, ajutandu-te sa trimiti cele mai inteligente mesaje in timp record.

Vezi lista cu toate modelele disponibile

Nu in ultimul rand, in cazul in care te-ai plictisit de lumea frivola si vrei un timp doar al tau, pune-ti muzica preferata si lasa-l pe telefonul mobil LG G3 4G sa-ti arate ce inseamna un bass adevarat.

Frumos, elegant, rafinat, performant, atlet multimedia… ce-ti mai poti dori de la un smartphone? Un pret bun. Telefonul mobil LG G3 4G puncteaza si aici, ca si la toate celelalte capitole ale excelentei.

9.7 Total Score
Un smartphone pentru eroi

LG G4 este un smartphone destinat celor care vor sa si epateze, dar si celor care vor sa tina in buzunar o bijuterie dotata cu ultimele noutati tehnologice. Este un telefon remarcabil din toate punctele de vedere, o adevarata ”opera de arta” marca LG.

Design
9.8
Tehnologie
9.8
Pret
9.6