Telefon mobil Karbonn Titanium S8, Dual SIM – Stabil, performant, prompt

Telefon-mobil-Karbonn-Titanium-S8Putine smartphone-uri ofera un raport calitate-pret atat de evident in favoarea clientului cum este cazul telefonului mobil Karbonn Titanium S8, Dual SIM. Lansat in urma cu doar un an, a reusit sa cucereasca numerosi clienti care au fost sedusi de forma si fondul acestui dispozitiv avangardist, capabil, de o excelenta portabilitate.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Rafinat, desenat in linii fine

Prin ce surprinde placut in primul rand telefonul mobil Karbonn Titanium S8, Dual SIM? Prin aspect, cea dintai insusire care atrage la orice smartphone. Rafinat, desenat in linii fine demne de dispozitivele mileniului trei, te imbie sa-l porti in mana. Si din nou surprinde placut, pentru ca formele in care este proiectat sunt ideale pentru o portabilitate de zile mari. Daca esti genul care nu se desprinde de telefonul inteligent personal, Karbonn Titanium S8, Dual SIM va ajunge sa faca parte integranta din viata ta, din tinuta ta, ca o prelungire a mainii care deschide o fereastra catre intreaga lume.

Tot mai captivat, vei descoperi un ecran generos, tactil capacitiv, de 5 inch, cu rezolutie de 854x 480px. Reda in cele mai vibrante si calde culori pe care ti le-ai putut imagina la un smartphone de aceasta categorie. Unghiurile de vizualizare sunt excelente, totul este lucrat in detaliu si cu materiale de calitate. Nu a fost omis niciun aspect care ar putea contribui la un standard inalt al vizualizarii, iar surprizele placute sunt departe de a se opri aici.

Amintiri de neuitat

Camera de 8 MP cu flash a telefonului mobil Karbonn Titanium S8, Dual SIM te va ajuta cu orice prilej sa surprinzi imagini extraordinare. Este capabila sa capteze totul, de la cel mai fugar zambet al bebelusului care te asteapta acasa pana la peisajul superb din spatele colegilor de la team building. Indiferent de lumina si conditii atmosferice, aceasta camera este un aliat de nadejde pentru amintiri de neuitat, surprinse in momente de neuitat.

Karbonn Titanium S8, Dual SIM beneficiaza si de o camera frontala, excelenta si pentru apeluri video si pentru selfie-urile fara de care nimeni nu mai pare sa poata trai pentru ca, nu-i asa, in ziua de azi nu-ti faci selfie, nu existi. Vei fi pur si simplu incantat de instantaneele obtinute prin aceste doua camere si de felul in care sunt valorificate atat pe ecranul telefonului, cat si pe reteaua de socializare unde prietenii abia asteapta sa te vada in cea mai buna forma si cea mai magulitoare ipostaza.

Cumpara akoom cu reducere

Experienta superioara

Ce se afla in spatele acestor performante? Sistemul de operare Android Kitkat 4.4.2 de ultima generatie si un procesor de forta, Dual Core, de 1.3 GHz, ajutat de memoria confortabila, chiar extensibila pana la 32 GB. Toate acestea inseamna ca telefonul mobil Karbonn Titanium S8, Dual SIM este stabil, performant, prompt in raspunsul la solicitari si eficient in indeplinirea sarcinilor.

Comunicarea, un alt punct important dupa care este „judecat” un smartphone, este asigurata prin Wi-Fi si Bluetooth 4.0. In plan concret, aceasta se traduce prin capacitatea acestui dispozitiv de a-ti furniza mai multe retele de comunicare in acelasi timp, plus, desigur, experienta superioara de gaming, navigare excelenta in lumea virtuala, radio FM, tot ce vrei. Mai mult, telefonul mobil Karbonn Titanium S8, Dual SIM iti protejeaza intimitatea prin chiar calitatea de a avea doua cartele si are o autonomie remarcabila.

9.4 Total Score
Un dual sim excelent, la un pret foarte bun

Telefonul Karbonn Titanium S8, alaturi de excelenta reducere de pret, devine un produs mai mult decat interesant. Un smartphone istet, destul de puternic si extrem de versatil, la un pret adorabil.

Design
9.2
Tehnologie
9.4
Pret
9.7