Telefon mobil Karbonn Android One Sparkle V, Dual Sim – Rata de succes 100%

Telefon-mobil-Karbonn-Android-One-Sparkle-VNu este nevoie sa te ruinezi si nici sa faci zeci de rate ca sa ai un smartphone. Oricine isi doreste un telefon mobil aratos, inteligent si rapid, gaseste toate acestea in Karbonn Android One Sparkle V, Dual Sim, cu rata de succes 100% la un pret memorabil.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Karbonn Android One Sparkle V – un smartphone aratos

Cine este telefonul mobil Karbonn Android One Sparkle V, Dual Sim? Este un smartphone aratos, subtire dar in acelasi timp robust, portabil pana la a nu se mai dezlipi de palma mainii, performant pana la a nu mai fi lasat din mana.

Pe ce se bazeaza aceste afirmatii? Pe existenta in telefonul mobil Karbonn Android One Sparkle V, Dual Sim a unui procesor Quad Core de 1.3 GHz care-ti ofera posibilitatea de a rula aplicatiile preferate intr-un mod mai rapid. Mai exact, Karbonn Sparkle-V aduce o experienta Android prompta si eleganta, prin intermediul evoluatului sistem de operare KitKat versiunea 4.4 (este programat pentru upgradarea automata la versiunea 5.0 Lollipop!). Cunoscatorii stiu ca asta inseamna practic multitasking accelerat si o interfata deosebita.

Ultramodern, practic si eficient

In aceste conditii, telefonul tau mobil nu este doar accesibil ca pret si inteligent ca raspuns, ci si ultramodern, frumos, practic si eficient. Printre beneficiile cu care vine telefonul mobil Karbonn Android One Sparkle V, Dual Sim sunt modul de operare care ascunde automat totul, cu exceptia a ceea ce tocmai vizionezi, faptul ca o simpla lovitura usoara la marginea ecranului poate aduce inapoi bara de stare si butoanele de navigare, iar caller ID-ul inteligent poate identifica apelantul imediat. Am ajuns astfel la ecranul-vedeta, tactil, capacitiv, de 4.5 inch, care iti ofera o experienta deosebita la vizualizarea imaginilor sau a videoclipurilor. Telefonul are o camera foto principala HD de 5.0 MP AF pentru a capta si a salva amintirile pretioase si instantaneele memorabile. De asemenea, este dotat cu o camera frontala de 2.0 MP pentru apelurile video.

Vezi aici toate variantele de culoare

Daca e sa-l si comparam cu ceva ce am mai prezentat, alegerea noastra se indreapta clar spre brandul Wink. Un brand cu produse extrem de ieftine, dar devenite si ele vedete in gama lor de pret.

Partenerul tau multimedia

Toate aceste insusiri nu ar fi posibile fara bateria puternica Li-polymer, de 1700 mAh, cu care este dotat si care ofera un timp de stand-by de 160 ore si o durata a convorbirilor de opt ore. Privind telefonul mobil Karbonn Android One Sparkle V, Dual Sim, mai ca-ti vine sa crezi ca este vreun laptop performant, cu o asemenea rezistenta! Mai mult, memoria interna este de de 4 GB si 1 GB RAM si se poate mari pana la 32 GB. Deci loc berechet pentru toate lucrurile pe care le doresti la indemana pe telefonul tau mobil.

Nu exista nicio indoiala: telefon mobil Karbonn Android One Sparkle V, Dual Sim poate fi chiar de „akoom” partenerul tau multimedia de mare senzatie!

9.3 Total Score
Un smartphone pentru orice buzunar

Karbonn Android One Sparkle V este un smartphone "fatos", cu destule dotari tehnice care sa ne faca sa ni-l dorim, mai ales atunci cand suntem in cautarea unui telefon extrem de ieftin. Il gasim ideal ca si telefon pentru copii, o investitie de care cu siguranta nu ne va parea rau. Are si o reducere extrem de generoasa.

Design
9.1
Tehnologie
9.3
Pret
9.6