Telefon mobil Karbonn A5s, Dual SIM – Comunicare in echipament ultramodern

Telefon-mobil-Karbonn-A5sIn 2014 intra pe piata romaneasc un jucator care promitea sa aduca un suflu nou: Karbonn Mobiles, producatorul asiatic cu cea mai mare crestere pe segmentul de smartphone din India. Si s-a tinut de cuvant. In doar un an, Karbonn A5s, Dual SIM, alaturi de Karbonn A19, Karbonn S5+ si Karbonn Titanium X sunt smartphone-uri dotate cu sisteme de operare Android si au preturi foarte bune. In aceste conditii, au devenit rapid preferatele unui mare numar de consumatori.

Vezi aici pretul cu reducere

Portabilitate excelenta

Fondata în martie 2009, Karbonn Mobiles este una dintre cele mai mari companii producatoare de telefoane mobile pe piata indiana, aflata în top trei pe segmentul de smartphones si una dintre companiile de telefonie mobila cu cea mai mare rata de crestere din India. Cel mai nou telefon al companiei Karbonn, A5s, este un smartphone Dual Sim ce ruleaza Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean) cu un procesor Dual-core 1.2 GHz, MTK 6572. Prin ce se remarca? In primul rand printr-un aspect deosebit. Designul elegant este accentuat de textura ce imita pielea de pe spatele aparatului, care asigura o mai buna priza a acestuia. Asadar, portabilitate excelenta, senzatia ca nu mai vrei sa lasi din mana acest smartphone care iti da impresia ca are foarte multe de oferit. Si nu te inseli.

Satisfactii tehnice

In spatele acesei satisfactii estetice te asteapta numeroase satisfactii tehnice, de performanta. Astfel, Karbonn A5s Dual-Sim vine cu un display IPS de 4 inch, cu rezoluție 800×480 pixeli si asta inseamna ca reda in conditii excelente. Culorile sunt calde, vibrante, vii, iar interfata este foarte prietenoasa cu utilizatorul, accentuand o data in plus senzatia mentionata, ca nu vrei sa mai lasi telefonul din mana. Pe acest ecran, imaginile captate cu camera de 5 MP dotata cu Auto-focus, Geo-tagging, Face Detection si Panorama ridica standardul la memorabil. Instantaneele sunt fermecatoare, cu numeroase detalii, cu un bun contrast, unghiul de vizualizare adaugand un plus experientei.

Telefonul mobil Karbonn A5s, Dual SIM isi bazeaza performanta si eficienta pe un procesor dual-core MediaTek MT6572 tactat la 1.2 GHz, 512 MB RAM si 4 GB de stocare. Asta se traduce prin viteza de reactie, capacitatea de a face fata solicitarilor, prin rezistenta si promptitudine in executarea sarcinilor. Bateria puternica, de 1400 mAh, asigura accesul indelungat la functiile preferate, intr-un cuvant telefonul mobil Karbonn A5s, Dual SIM este un partener foarte bine echipat pentru nevoile si pretentiile tale de la un smartphone. In plus, optiunea WI-FI este o excelenta cale de a pastra conexiunea cu exteriorul, aspect extreme de important in lumea ot mai conectata din jur.

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret

Raport calitate-pret in favoarea ta

“România este renumita ca fiind prima din Europa în privinta vitezei la internet. De aceea am ales sa lansam produsele noastre mai întâi aici si abia apoi în alte tari europene. Cresterea va veni cu siguranta din încrederea pe care produsele noastre o vor primi pe aceste noi piete”, crede Sudhir Hasija, presedintele Karbonn Mobiles. In acest fel, prin excelentul raport calitate-pret, vanzarile din Romania inclusiv de telefoane mobile Karbonn A5s, Dual SIM, completeaza cifrele globale ale producatorului, care se poate mandri cu vanzari anuale de peste 20 de milioane de telefoane pe piata indiana si, în ultimii ani, o extindere a prezentei sale în mai multe zone, printre care Bangladesh, Africa, Nepal, Sri Lanka si Orientul Mijlociu si in Europa, (Spania, Marea Britanie, România, Ungaria, Bulgaria si Serbia).

Cu o retea de peste 85.000 de retaileri, peste 850 de centre de asistenta tehnica pe tot teritoriul Indiei si peste 12 centre de asistenta tehnica în afara Indiei, Karbonn Mobiles, cu sediul central în Bangalore, detine o cota de 13% din piata indiana.

9.2 Total Score
Un smartphone ieftin

Telefonul mobil Karbonn A5s, Dual SIM este surprinzator de ieftin. Si spunem surprinzator pentru ca dotarile pe care ni le prezinta sunt mult peste media pietei de smartphone ieftine. Excelent pentru cei care nu sunt foarte pretentiosi.

Design
8.9
Tehnologie
9.1
Pret
9.6