Telefon mobil Huawei Y5 – Stare de conectare

Smartphone Huawei Y5In momentul in care intri intr-un magazin cu smartphone-uri, este foarte usor sa te pierzi printre oferte. Sau achizitionarea poate fi foarte simpla si rapida daca stii ce vrei. Asa cum unele femei se gandesc de acasa ca vor botine maro, nu negre, si se duc glont sa rezolve problema fara sa piarda timp si bani, asa poti si tu sa stii dinainte ca vrei un telefon care sa fie capabil de un excelent multitasking fara sa te ruineze si te duci glont spre Huawei. Cu Huawei Y5 demonstrezi ca stii ce vrei.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Huawei Y5 – Performanta de mare viteza

Cine este telefonul mobil Huawei Y5? Un smartphone care inainte de toate arata foarte bine si se incadreaza perfect in marja de pret pe care o doresti pentru aceasta investitie. Mai mult, ofera in plus, in aceeasi categorie de cost, ceea ce te face sa gandesti din nou ca nu te-ai inselat cu „socoteala de acasa”.

Mai departe, telefonul mobil Huawei Y5 este un dispozitiv cat se poate de capabil. Vrei sa navighezi pe internet fara probleme, fara intreruperi si sa vezi ceea ce cauti pe un ecran confortabil, care are o grafica excelenta si ofera o experienta de vizualizare optima? Huawei Y5 este raspunsul la toate aceste pretentii. Datorita procesorului puternic quad-core, acest telefon mobil ofera atat eficienta, cat si o performanta de mare viteza atunci cand vorbim de multitasking. Asadar, plimba-te fara griji pe site-uri, trece-ti in revista numeroasele aplicatii, fiecare cu surprizele ei, stocheaza pe telefon tot ce vrei pentru amuzament sau pentru a pastra amintiri, pentru ca Huawei Y5 are spatiu suficient sa-ti puna la dispozitie, gratie memoriei confortabile.

Huawei Y5 – Entertainerul perfect

Huawei Y5Vrei sa faci si poze de calitate, nu-i asa? Nimic mai simplu cu telefonul mobil Huawei Y5. Cele doua camere ale telefonului, cea din spate de 5 MP si camera frontala de 2 MP capteaza imagini realiste chiar si in conditii de lumina slaba. Si nu doar realiste, ci si foarte rapid (in doar 1.2 secunde, trecand cat ai clipi din modul inchis al telefonului in aplicatia de camera), asa ca nu pierzi nimic esential. Mai mult, datorita functiei Panorama prinzi totul, cu fiecare detaliu, de la un capat la altul. Poti sa fii si detectiv daca vrei…

Ai chef sa asculti muzica daca esti in metrou si un varstnic se rasteste la un tanar fiind nemultumit de „generatia asta”? Relaxeaza-te in compania telefonului tau mobil, care te transporta cat ai clipi in sala de concert in care evolueaza preferatii tai. Sunetul livrat este excelent, amplu, bogat, cu un bass foarte bun, asa ca nu vei mai auzi nimic neplacut din ambient. Sau poate vrei sa „faci un joc” cat astepti tramvaiul… Tot cu Huawei Y5 o rezolvi si pe asta cu distractia. Este suficient sa ai jocurile preferate stocate undeva pe telefon si le vei avea la indemana, in conditii foarte bune de redare grafica, pentru un entertainment perfect de fiecare data.

Vezi mai multe fotografii si detalii tehnice

Am lasat „ce este mai bun” la final. Exista multe smartphone-uri capabile pe segmentul dispozitivului Huawei Y5, dar fiecare exceleaza in ceva, in timp ce telefonul mobil Huawei Y5 le are si le poate pe toate. In plus, designul este unul remarcabil, cu margini rotunjite care ii sporesc portabilitatea si il fac sa arate ca un dispozitiv rafinat, mai mic si mai subtire decat este in realitate. Poate de aici si satisfactia ta in fata capabilitatilor lui. Ai ales bine.

9.6 Total Score
Cauti un smartphone ieftin? L-ai gasit!

Huawei Y5 este capabil sa ofere experiente placute si indelungate oricarui tip de utilizator. Am gasit un telefon istet, care se misca si repede, dar care stie si sa faca poze deosebite. In plus, conectarea la internet prin 4G iti va fi de mare ajutor.

Design
9.4
Tehnologie
9.6
Pret
9.7