Telefon mobil HTC One M9 – Eleganta remarcabila, forta redutabila

Telefon-mobil-HTC-One-M9-rightDesign premium cu software premium; aluminiu slefuit, design in doua nuante de culori de exceptie, cu margini in oglinda, finisaj rezistent la zgarieturi; portabilitate excelenta, aderenta pentru folosirea zilnica, „inima” inteligenta, tehnologie avansată. Faceti cunostinta cu varful de lance al vanzarilor HTC: telefonul mobil HTC One M9.

Vezi aici reducerea oferita de emag

HTC One M9 – Design si putere

Neted, dar rezistent, fin, dar robust, delicat, dar plin de forta inaltei tehnologii. Astfel se prezintă telefonul mobil HTC One M9, un bloc de aluminiu slefuit, finisat cu atentie si „golit” pentru a face loc în el unui telefon vedeta a brandului care a cucerit milioane de utilizatori de telefonie mobila de calitate. Cu o margine suplimentara pentru mai buna portabilitate si o textura placuta la atingere, cu spatele structurii curbat, pentru a obtine aspectul si senzatia de uniformitate oferite de smartphone-urile legendare din seria HTC One, telefonul mobil HTC One M9 are un design al interfetei impecabil. Telefonul mobil HTC One M9 este atat de avansat incat se adapteaza comportamentului utilizatorului, stiind de ce aplicatii are nevoie. In plus, selectorul de teme personalizeaza la maximum utilizarea. Sistemul Sense este o placere, pictogramele sunt minimaliste, iar meniul cu scurtaturi pentru setari e usor de modificat.

Cu aplicatia HTC Teme incorporata, se poate schimba felul in care arata telefonul mobil HTC One M9, folosind fotografia preferata. Controleaza totul, de la forma si marimea pictogramelor la tonul de apel si chiar imaginea de fundal a telefonului. In plus, are optiunea de încarcare rapida a dispozitivului, un plus major din perspectiva multor uzilizatori. Bateria dispune asadar de fast charging, care în 30 de minute încarca pana la 60%. Exista si un mod de economisire a bateriei, care prelungeste autonomia cu cateva ore, aspect care se regaseste la smartphone-urile de top.

Inteligent si avansat

Telefon-mobil-HTC-One-M9-leftTelefonul mobil HTC One M9 este remarcabil prin prezenta si eficienta. Are un ecran de 5 inch, full HD, difuzoare stereo, memorie RAM de 3GB si un spatiu intern de stocare de 32GB, ce se poate extinde. Camera principala e de 20 MP, iar cea frontala este de 4MP. Acestea furnizeaza imagini memorabile, iar viteza de reactie a dispozitivului garanteaza faptul ca nu vei pierde nicio secventa importanta, care va fi redata apoi in culori minunate, luminoase, calde.

In acest context o mentiune speciala se cuvine aplicatiei prin care se pot procesa pozele, se pot crea duble expuneri, decupa imagini, aplica diverse efecte (software-ul HTC Eye Experience permite Split Capture, exista Voice Selfie, Live Makeup si multe altele). Practic, inainte de a impartasi cu apropiatii sau cu mediul virtual instantaneele, utilizatorul poate face din poze adevarate opere de arta fotografica cu ajutorul uneia dintre cele mai placute aplcatii din lumea telefoanelor mobile, cea prezenta in telefonul mobil HTC One M9. In plus, dispozitivul recreeaza efectul de sunet surround 5.1. Ce inseamna acest lucru? Sunetul este livrat pe doua canele, stang si drept, pentru o experienta cinematografica, facand filmele si jocurile sa intre direct in camera utilizatorului.

Vezi aici mai multe fotografii

Frumos, puternic, inteligent, ţinând într-o carcasa de o eleganta remarcabila o forta tehnologica redutabila, telefonul mobil HTC One M9 este un varf al domeniului, care nu poate sa lipseasca din arsenalul tehnologic al omului modern, superconectat la lumea din jur.

9.8 Total Score
Un mobil aproape perfect...

E greu sa-i gasesti vreun cusur. HTC One M9 este un telefon de ultima generatie, o adevarata bijuterie tehnologica. Cei mai pretentiosi utilizatori il vor gasi cu siguranta perfect...

Tehnologie
9.8
Design
9.9
Pret
9.6