Telefoanele mobile Yezz – cuceritoare, inteligente, accesibile

Yezz este un competitor redutabil pe piata europeana a telefoniei mobile. Telefoanele mobile Yezz atrag atentia in primul rand prin preturile foarte convenabile, apoi prin aspectul remarcabil si, nu in ultimul rand, prin ceea ce sunt capabile sa faca intr-un domeniu in care concurenta este acerba.

Promotii excelente la smartphone Yezz. Vezi ofertele

Certe calitati tehnice

yezz-andyTelefonul mobil Yezz Clasic C21A se prezinta cu un pret excelent, in conditii de aspect placut care are incorporate inalta tehnologie. Satisface pretentii dintre cele mai diverse, de la confortul in utilizare pana la designul fin si finisajele excelente. Tastatura este rezistenta la apa si praf, este un Dual Sim cu certe calitati tehnice, care realizează imagini in culori limpezi, conecteaza rapid cu exteriorul, teda muzica in conditii de inalta calitate si se remarca prin longevitatea crescuta a bateriei.

Redare fidela

Yezz Senior este deja o linie de un smartphone-uri in toata puterea cuvantului, desi preturile sunt departe de a fi prohibitive. Modelul Andy AZ4.5, de pilda, propune performante ca viteza de reactie, un procesor care permite desfasurarea tuturor activitatilor la standarde inalte, este convenabil energetic, are o memorie confortabila, extensibila, si camere foto ce realizeaza fotografii de o foarte buna calitate. Ecranul telefonului mobil Yezz Andy AZ4.5 este de 4.5 inch, redand cu fidelitate imagini de neuitat. Toate acestea incorporate in dimensiuni minimaliste – grosime 11.2 mm si greutate de 149 grame – care ii confera un aspect zvelt.

Mai mult in mai subtire

yezz-windows-phoneDaca vorbim despre campionii brandului, iese in fata telefonul mobil Yezz Monaco 47. Elegant si puternic in dimensiuni reduse, are un processor de forta si o camera foto remarcabila. Realizat cu material de cea mai inalta calitate, se remarca prin memoria extinsa si o excelenta viteza de raspuns, devenind asrtfel companionul perfect pentru toate activitatile multimedia de fiecare zi. In plus, protectia ridicata pe care o ofera ecranul din sticla de 4.7 inch se traduce printr-o o experienta de vizualizare in cele mai bune conditii.

Vezi akoom reducerile la telefoanele Yezz

Un alt smartphone remarcabil de la Yezz este Andy A5QP. Ecranul de 5 inch este cu atat mai generous cu cat dimensiunile dispozitivului sunt incredibil de reduse: grosime mai mica de 7 mm si greutate de 123 grame. Finisat la perfectie, prezentat in linii de o frumusete simpla care duce cu gandul la o utilizare confortabila, telefonul mobil Yezz Andy A5QP poate fi o excelenta alegere nu doar pentru a impresiona esthetic, ci si pentru a performa. Acest dispozitiv este cel mai bun prieten al utilizatorului si pentru informare (site-urile de stiri sunt mai accesibile ca niciodata), si pentru relaxare (reda muzica in cele mai bune conditii), si pentru amuzament (jocurile ruleaza excelent), si pentru comunicare (pozele realizate la standard inalte pot fi impartasite cu prietenii in cea mai mare viteza), si pentru arhivare (memoria consistenta asigura stocarea optima a tuturor fisierelor care il intereseaza pe utilizator).

In lista de mai jos gasiti cele mai populare modele de smartphone Yezz, telefoane pe care le puteti comanda akoom. Multe dintre modele au si reduceri foarte bune.

Telefoanele mobile Yezz – cuceritoare, inteligente, accesibile
Telefoanele mobile Yezz. Performante, la preturi mici

Smartphone-ul Yezz arata chiar foarte bine. Suprinzator de bine fata de pretul cerut. Sunt telefoane pe care merita sa le incercati, nu veti fi dezamagiti. Iar numele de Yezz chiar este de efect.