Tabletele Samsung – viziune, performanta, vigoare

Samsung vine, ca istoric, din anii celei de-a doua conflagratii mondiale. Nu a trecut decât o generatie si brandul Samsung este un gigant mondial al electronicelor. Spectaculoasa evolutie se datoreaza viziunii si calitatii fara egal care fac din produsele Samsung, implicit tabletele Samsung, unele remarcabile.

samsung_galaxy_tab„Nava noastra amiral, Samsung Electronics, conduce domeniul la nivel mondial in tot ce inseamna tehnologie high-tech si media digitala”, sintetizeaza reprezentantii companiei. In ce se transpune aceasta viziune? In cea mai inalta tehnologie inglobata in tablete de cea mai buna calitate, la unele dintre cele mai accesibile preturi.

Vezi aici promotiile la tablete Samsung

Tabletele Samsung Galaxy Tab3 ofera utilizatorilor manevrarea cu o singura mana, fiind extrem de usoare si de subtiri. Redutabile ca rezistenta, ofera o foarte buna rezolutie pe ecranul generos de 7 inch. Tabletele Samsung Galaxy Tab Pro duc la un nivel superior al vizualizarii experienta multimedia. Au un afisaj clar si puternic, care redau o imagine de o realitate surprinzatoare. Tabletele Samsung Galaxy Tab pot deschide simultan mai multe pagini, iar designul este o declaratie de stil, tot ce poate furniza mai bun o companie renumita prin aspectul de o eleganta remarcabila a dispozitivelor sale.

Tableta Samsung Galaxy Tab S este un produs pentru cunoscatorii cu pretentii. Calitatile sale sunt exceptionale, fiind disponibila in variantele de ecran de 8.4 si 10.5 inch, asadar vizualizare la standarde excelente. Autonomia energetica este remarcabila, per ansamblu tableta dovedindu-se un campion al multimedia. Tableta Samsung Galaxy Tab S certifica pe deplin viziunea Samsung, de a „dedica talentul si tehnologia pentru a crea produse superioare si servicii care sa serveasca evolutiei societatii”.

samsung-galaxy-note-3Tabletele din seria Samsung Galaxy Tab A sunt adevarate staruri ale acestui tip de dispozitive. Cu un ecran remarcabil care ofera redare de exceptie, tableta Samsung Galaxy Tab A 8.0 este usoara, subtire, confortabila, cu aplicatii de nivel superior. Aspectul compact este un atu in plus pentru acest dispozitiv care ajunge un adevarat prieten pentru utilizator.

La randul ei, tableta Samsung Tab A este un campion al combinatiei dimensiuni reduse-forta si eficienta. Face fotografii fara egal, luminoase, limpezi, clare, adaptandu-se nevoilor utilizatorului prin capacitatea de marire a zonei de vizualizare. Are nenumarate aplicatii prietenoase, mentinute in deplina siguranta gratie motorului puternic si memoriei consistente.

Tableta Samsung Galaxy Tab 4 este si ea un performer. Experienţa multimedia pe care o ofera acest model este completa si la cele mai inalte standarde, utilizatorul beneficiind de o vizionare in conditii de extrema claritate. In plus, functia SideSync sterge granita dintre tablete şi smartphone-uri, in aceste conditii excelenta mobilitate si fiabilitate a tabletei Samsung Galaxy Tab 4 fiind o garantie ca vizualizarea imaginilor sau citirea documentelor, precum si activitatile concomitente cu cei aflati la distanta sunt la indemana oricarui utilizator. Ecranul este generos, cu o rezolutie care confera calitate imaginilor si stralucire vibranta a culorilor.

Vezi topul celor mai vandute tablete Samsung

Nu in ultimul rand, tableta Samsung’s TouchWiz este un dispozitiv al performantei generate din dimensiuni minimaliste, care o fac in acelasi timp plina de rafinament. Mobilitatea crescuta, portabilitatea de exceptie, designul ultramodern sunt si ele „amprente” ale stilului Samsung, producator care nu lasa nimic la voia intamplarii cand vine vorba despre calitatea de exceptie a produselor pe care le ofera consumatorilor.