Tablete Samsung pentru experienta multimedia de exceptie

Samsung este un brand ale carui prime insusiri sunt raportul calitate-pret si intuirea dorintelor utilizatorilor. Asa si-a castigat un binemeritat renume, astfel incat produsele companiei sunt azi una dintre primele alegeri pentru milioane de consumatori. In aceasta linie generala se inscriu si tabletele Samsung.

Produse superioare

GALAXY-Tab-2Tabletele Samsung Galaxy Tab fac senzatie cu fiecare editie Black Friday, fiind printre cele mai cautate produse. Acest lucru se datoreaza faptului ca ofera utilizatorilor manevrarea cu o singura mana, fiind dispozitive usoare si subtiri. Tabletele Samsung Galaxy Tab pot deschide simultan mai multe pagini. In plus, datorita bateriei de mare capacitate, tableta Samsung Galaxy Tab3, de exemplu, rezista pana la opt ore fara incarcator. Ecranul generos, de 7 inch, are la randul lui o excelenta rezolutie.

Vezi oferte la tablete Samsung Galaxy Tab

Si tabletele Samsung Galaxy Tab Pro trec la un nivel superior experienta vizualizarii, avand un afisaj clar, care genereaza o imagine foarte apropiata de realitate. Designul subtire, cu aspect stilat datorita finisajelor de piele cusuta, este o alta calitate a acestor tablete.

In ce priveste tabletele Samsung Galaxy Tab S, acestea se remarca prin insusiri de exceptie, fiind redutabili rivali ai produselor mondiale cu cele mai inalte pretentii. Sunt disponibile in variante de ecran de 8.4 si 10.5 inch, au o autonomie energetica extinsa si reflecta pe deplin filosofia Samsung, aceea de „ a dedica talentul si tehnologia pentru crearea de produse superioare”.

Modele remarcabile

samsung_galaxy_tab_leftTabletele Samsung Galaxy Tab A 8.0 sunt remarcabile in special cu modelul de 8 inch. Sunt elegante, subtiri, robuste, fiabile. Utilizarea este confortabila si extinsa, de la jocuri pana la citirea presei. Aplicatiile de nivel superior asigura una dintre cele mai satisfacatoare experiente multimedia de pe piata. Sunetul este de calitate remarcabila, iar navigarea este o adevarata placere gratie raspunsului prompt al dispozitivului ce se evidentiaza prin eleganta, linii suple si un design atractiv, plin de personalitate.

Tableta Samsung Tab A este un model notabil, cu un ecran generos de 9.7 inch, pe o grosime de doar 7.5 mm. Fotografiile sunt redate in conditii excelente, in culori vibrante, iar aplicatiile prietenoase si sigure sunt tot atatea argumente pentru calitatea Samsung. Iar tableta Samsung Galaxy Tab 4 se dovedeste o uzina care pune la dispozitia utilizatorului vizionare in conditii de extrema claritate, excelenta conexiune cu exteriorul, transferul continutului media, partajarea ecranului, citirea documentelor. Ecranul este generos, cu o rezolutie care confera calitate imaginilor si stralucire vibranta culorilor.

Tableta Samsung TouchWiz este de asemeni un campion al tabletelor, cu performante de exceptie care includ stralucirea sporita, mobilitatea crescuta, portabilitatea de exceptie, designul ultramodern.

Promotii excelente la tablete Samsung. Vezi ofertele

Tablete Samsung pentru experienta multimedia de exceptie
Preturi mici la tablete mari

Tabletele din lista de mai jos au facut obiectul unor review-uri akoom. Review-uri le puteti citi pe site, tabletele sunt foarte bune, iar preturile sunt chiar mici. Merita sa le verificati.