Tableta Wink Elite 7.85 inch – Multimedia la o atingere distanta

De ce vedem peste tot tablete? Pentru ca indiferent de varsta utilizatorului, au ajuns sa fie televizoare portabile, statii de muzica, parteneri de jocuri, ferestre catre lumea virtuala, surse de informatie, mijloace dintre cele mai placute de a petrece un timp alocat distractiei. De ce iubim tabletele? Pentru ca sunt frumoase, prietenoase, atragatoare, utile si distractive. De ce alegem tabletele Wink? Pentru ca sunt toate acestea la un loc, accesibile la un pret foarte bun.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Tableta Wink Elite 7.85 inch – partenerul de cursa lunga

Tableta-Wink-Elite-7-85-rightTableta Wink Elite 7.85 inch are in primul rand un design de toata frumusetea, modern, ultra subtire si este realizata din materiale de calitate superioara. Asadar, este partenerul ideal si pentru rastimpul petrecut in metrou pana la serviciu si intr-o lunga calatorie cu trenul spre o destinatie de vacanta si un companion perfect pentru serile de relaxare. Aplicatia Seenow face din acest dispozitiv unul care se preteaza la a fi televizorul potrivit pentru informare sau divertisment, iar ecranul generos, cu excelenta vizibilitate din toate unghiurile, este marele atu care completeaza amintitele calitati de design si portabilitate.

Extrem de confortabila la utilizare, tableta Wink Elite 7.85 inch este incarcata cu cele mai recente functii si aplicatii, ceea ce o face amicul ideal al copiilor, carora le ofera jocuri care le dezvolta numeroase abilitati, partenerul de cursa lunga al tanarului care trebuie sa-si verifice tot timpul statutul de pe Facebook sau sa cimenteze ultimele informatii inaintea unui examen important, al adultului care se pregateste pentru un interviu la un job sau al pensionarului care poate asculta Mozart stand pe o banca in parc.

In oricare moment si pentru orice activitate

Tableta Wink Elite 7.85 inch sustine toate aceste activitati datorita procesorului Quad-Core si a memoriei RAM, care satisfac cerintele tuturor. Nu in ultimul rand, bateria reincarcabila Lithium Polymer ii ofera o autonomie mare, ceea ce face din tableta un dispozitiv cu rezistenta sporita si viteza optima de reactie la orice solicitari.

Cumpara akoom si te bucuri de reducere

Ai chef de ceva cumparaturi online? Vrei sa citesti ceva interesant pe internet? Vrei sa joci un joc rapid si dinamic sau vrei sa-ti triezi pozele preferate si ai nevoie de o redare excelenta, ca sa stii ce pastrezi? Tableta Wink Elite 7.85 inch poate face toate acestea si inca multe altele. Este un bun asistent la slujba, un atlet la gaming, un performer la navigarea in spatiul virtual, o orchestra la purtator. Doar o atingere si o intreaga lume multimedia ti se deschide pe dinainte, gata sa-ti ofere orice ai nevoie, in oricare moment al zilei si pentru orice activitate.

De ce iubim tabletele Wink? Pentru ca sunt toate acestea la un loc.

Tabletele Wink, si ieftine si bune

Am adunat deja mai multe review-uri la produse Wink, mai jos vedeti cateva dintre tabletele acestui brand. Sunt solutii excelente pentru cei care nu vor sa investeasca foarte multi bani intr-o tableta, dar care au, totusi, ceva pretentii privind capacitatile tehnice. Le recomandam cu drag!

9.5 Total Score
O tableta isteata si ieftina

Brandul Wink ne surprinde in fiecare zi. Produse excelente, foarte bine echilibrate si intr-un raport calitate - pret de exceptie. Pentru cei care vor o tabeleta nu foarte mare, dar nici cea mai mica, aTableta Wink Elite 7.85 inch este cu siguranta un raspuns bun.

Design
9.3
Tehnologie
9.5
Pret
9.8