Tableta Smailo Titanius – Fuziunea multimedia

tableta-smailo-titaniusDaca a venit momentul sa cauti o tebleta care sa se comporte foarte bine, sa raspunda optim la solicitari, sa fie potrivita pentru oricare membru al familiei, in oricare moment al zilei si totusi sa nu te coste o avere, tableta Smailo Titanius este optiunea pentru un buget redus. Nici nu-ti va veni sa crezi ce minuni poate sa faca acest dispozitiv atat de accesibil ca pret!

Vezi aici pretul tabletei

Pentru toate prilejurile si toate activitatile

Tableta Smailo Titanius este un dispozitiv aratos. Este fina, delicata, compacta si usoara. Are colturi rotunjite, un aspect foarte atragator, este extrem de confortabila la utilizare si foarte portabila. O poti lua cu tine peste tot. Daca esti un copil de gradinita, este clar: cand vii cu parintii de la mare si trenul face patru ceasuri, tableta Smailo Titanius iti va face timpul sa se scurga pe nesimtite, cu cele mai placute jocuri. Daca esti un elev silitor, nici ca se putea tableta mai potrivita pentru a nu ocupa spatiu prea mult in ghiozdanul si asa supraincarcat. Daca esti un adolescent care are de mers mult cu metroul pana la liceu, ia cu tine neaparat tableta Smailo Titanius, ca sa nu pierzi nimic din ce se intampla in spatial virtual pe drumul de acasa la scoala. Daca esti o doamna ocupata cu un complicat proiect de birou, arata-l in avanpremiera colegilor, pentru a avea sustinerea lor la prezentare. Bineinteles, de pe tableta ta cea noua Smailo Titanius, care are aplicatia Kingsoft Office, ideala pentru cei care obisnuiesc sa foloseasca intens documente de tip Word, Excel sau PowerPoint. Iar daca esti un pensionar iesit in parc, verifica daca a aparut ultimul episod al serialului tau politist preferat. Tableta iti sta la dispozitie pentru asta.

Asadar, pentru toate varstele, toate prilejurile si toate activitatile multimedia, tableta Smailo Titanius poate fi partenerul ideal. Cum reuseste toate acestea?

Maximum de placere a utilizarii

Performantele excelente ale tabletei Smailo Titanius se datoreaza faptului ca ruleaza sistemul de operare Android v4.4 KitKat. Asta se traduce prin imbunatatiri substantiale aduse experientei Android, atat in gestionarea mult mai eficienta a resurselor, cat si in personalizarea tabletei dupa bunul plac.
Tableta vine echipata cu un procesor quad core ARM Cortex A7, 1 GB memorie ram si datorita acestei configuratii poti face orice doresti, pe toata linia multimedia: jocuri, filme, navigare, multitasking, totul este la indemana si livrat in cele mai bune conditii! Mai mult, tableta Smailo Titanius are un spatiu de stocare confortabil si o multime de aplicatii preinstalate, asa incat poate fi pusa in miscare imediat..

Ecranul are o diagonala de 7 inch si suporta o rezolutie maxima de 1024×600 pixeli. Imaginile afisate sunt de o calitate superioara si asta inseamna ca dispozitivul nu are doar dimensiunea optima pentru portabilitate, dar, in acelasi timp, ofera o experienta vizuala deosebita in timpul vizionarii de filme sau videoclipuri ori in momentele de relaxare cu jocuri sau aplicatii educative.

Vezi si pretul oferit de cel.ro

Sa recapitulam: pana aici avem aspect, versatilitate, adaptabilitate, operativitate, portabilitate si afisaj excelent. Mai departe trecem la fotografii. La acest capitol, tableta Smailo Titanius se prezinta cu camera frontala VGA numai buna pentru video-conferinte. Urmeaza conectivitatea, segment pe care tableta Smailo Titanius aduce iesire audio de 3.5 mm, Micro USB 2.0 si Wireless 802.11 b/g/n. Deci de toate, de la filme la concerte, de la documente word la intrarea in spatiul virtual, totul cu o memorie confortabila si cu autonomie indelungata, pentru maximum de placere a utilizarii. Si in plus, in categoria de pret low. Inca nu ai tableta Smailo Titanius?…

9.2 Total Score
O tableta ieftina, perfecta pentru copii

Tableta Smailo Titanius poate fi o alegere excelenta pentru cadourile de sarbatori. Le aduceti copiilor divertisment in casa fara sa cheltuiti foarte multi bani.

Design
9.1
Tehnologie
9.2
Pret
9.4