Tableta Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition – Lumea care se deschide

Tableta Samsung Tab3 T113Probabil ca este doar o chestiune de timp pana cand tabletele vor ajunge subtiri coala de hartie. Tehnologia a ajuns la asemenea performante incat utilizatorii au incetat sa mai tina pasul, pur si simplu se bucura de frumuseti smart ca tableta Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Samsung Tab3 T113 – vizualizare remarcabila

Are o grosime de doar 9,7 mm. Iti aduci aminte cand telefoanele mobile Samsung de veche generatie erau atat de subtiri incat uluiau, deci nu te vei mira ca producatorul vine pe piata cu o tableta campioana a dimensiunilir zvelte. Este deja o traditie, un fel de brand Samsung. Pe langa faptul ca este atat de subtire incat abia o simti intre degete, tableta Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition este o bijuterie a tehnologiei celei mai inalte. Cum altfel sa pui intr-o tableta de asemenea dimensiuni atatea functii si aplicatii? Asadar, tableta se prezinta cu un ecran de exceptie, cu o inalta rezolutie care asigura o vizualizare remarcabila. Este suficient sa-ti privesti fiul sau nepotul captivat complet, absorbit de-a dreptul de minionii de pe acest ecran si vei sti ca tableta Samsung are ceva special. Imaginile sunt mai luminoase si textul mai clar, fara bara de stare care sa obstructioneze privirea. Spatiul devenit astfel mai mare sporeste placerea vizualizarii. Inca putin si cel mic va invata engleza tot jucandu-se.

Ultra-portabilitate

Tableta Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition este conceputa pentru ultra-portabilitate. Poate fi luata cu usurinta oriunde tocmai pentru ca este subtire, compacta si cu un design gandit la detaliu pentru placerea si confortul utilizarii. Poate de asta ai si reusit sa prinzi momentul acela de seara la malul marii cand luna cat o portocala stralucea in Eforie Nord lasand o dara de lumina pe apa neagra si vie, care „vorbea” dedesubtul picioarelor tale. Poate de aceea a doua zi dimineata ai captat valurile acelea senzationale odata cu rasaritul soarelui. Si ce daca nu mai este vara? Peisajele superbe ale Bucovinei te asteapta sa le imortalizezi, iar tableta Samsung Tab3 este alaturi de tine sa tina aproape toate momentele irepetabile pe care le vei petrece cu cei care iti sunt dragi. Poti sa fotografiezi ca un profesionist si sa trimiti imediat imaginile, cu ajutorul functiilor inteligente care simplifica transferul.

Vezi mai multe fotografii si detalii tehnice

Cele mai inalte standarde

Astazi, cand tendinta este ca smartphone-urile sa redevina la dimensiuni firesti ale unor telefoane mobile, tabletele isi recastiga pas cu pas locul si rolul de dispozitive intermediare remarcabile prin multitudinea de functii, aplicatii si performante. Cu un pret foarte bun, de la un producator care a reust, prin tehnologie, sa-si faca numele renume, tableta Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition vine echipata cu un „motor” de calibru, care sa-i sustina eficienta. Procesorul puternic si rapid sta in spatele dispozitivului capabil sa redea la cele mai inalte standarde videoclipuri, jocuri, aplicatii. Vrei sa ramai conectat? Vrei sa navighezi pe internet sa vezi ce mai este nou? Vrei sa ramai la curent cu ce se intampla in lumea ta? Undeva in bagaj, subtire ca o foaie de hartie, este tableta Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition, care iti deschide lumea pe loc si pentru mult timp.

9.5 Total Score
O tableta ieftina si buna de la Samsung

Pentru cei care vor garantia unui producator de top, Samsung Tab3 T113 este alegerea perfecta. O tableta buna la un pret mic, un device excelent pentru cei care sunt permanent in miscare.

Design
9.4
Tehnologie
9.6
Pret
9.6