Tableta Apple – seductie prin tehnologie

Compania Apple vindea in anul 2013 un numar record de 26 de milioane de tablete. De ce sunt tabletele iPad atat de apreciate in toata lumea? Datorita calitatilor lor de exceptie si accesibilitatii lor, demonstrate serie dupa serie.

Cele mai bune preturi la tablete Apple. Vezi promotiile!

Libertate absoluta

apple_ipad_2Inca din 1983, co-fondatorul Apple, Steve Jobs, spunea că „vrem sa punem un computer incredibil de puternic intr-o … carte pe care oricine s-o poata lua dupa el”. Aşadar, libertate absoluta si calitate garantata. Plus frumusete unica.

Tableta Apple iPad Mini are toate insusirile care fac iPad-ul liderul domeniului: ecranul exceptional, performantele ultrarapide si facile, camerele de ultima generatie si o autonomie extinsa a bateriei. Efectele sunt pe masura asteptarilor: culori vibrante, stralucitoare, texte clare, aplicatii extinse, pentru orice tip de activitate. Conexiunile wireless sunt de asemeni ultrarapide, asa cum si-a imaginat Jobs candva.

Tabletele Apple iPad Air sunt… incredibil de usoare, de subtiri (carcasa din aluminiu are doar 6,1 milimetri grosime) si de o performanta remarcabila pentru un dispozitiv atat de minimalist. Afisajul Retina a devenit deja faimos, iar revolutionarul senzor de amprenta Touch ID personalizeaza si securizeaza la maximum utilizarea. Tableta Apple iPad Air inregistreaza, scaneaza si stocheaza documente, retuseaza poze, face filme, beneficiind in acelasi timp de cele mai recente si avansate masuri de protectie. Tableta iPad Air 2 Cellular este o tableta de top, cu afisajul Retina inca si mai ambitios, cu amintitele performante la niveluri care o fac capabila de a sustine orice activitate.

Combinatie de forta si zveltete

apple_ipad_airIntre anii 1980, cand Jobs creiona viitorul tabletelor, si 2010, anul in care era lansat primul iPad, exista o lunga linie de tablete mereu mai uimitoare. Tabletele brandului, iPad, sunt la cea mai mare cautare de Black Friday sau Cyber Monday, intrucat combina forta cu zveltetea. De asemeni, au devenit practic dispozitive care le concureaza pe cele clasice (laptopuri, desktopuri) din perspectiva capacitatii de a raspunde prompt la comenzi si de a efectua nenumarate operatiuni, din ce in ce mai complicate si mai complexe. In conditiile in care cu iPad Apple Air se poate rearanja virtual o camera sau se poate compune muzica, este limpede ca tehnologia a inceput sa creeze arta. Mai mult, iPad-urile Apple sunt precursorii imprietenirii tabletelor cu mediul inconjurator, gratie unui avangardist ecosistem proiectat special pentru tablete.

Promotii excelente la tabletele Apple. Vezi preturile

Simplitate si emotie

In anii de inceput, Apple era mai mult o provocare, aducand in piata concepte noi pentru produse si remarcandu-se prin centrarea pe usurinta utilizarii. Produsele sale au fost intotdeauna directionate catre nevoile consumatorului, pe individualitatea si stilul omului obisnuit, ceea ce le-a facut imediat remarcate intr-o lume coagulata in jurul tehnologiei „impuse”. Unicitatea tabletelor Apple rezida astfel tocmai din aceasta abordare si din tot efortul inglobat in lansarea unor dispozitive extrem de capabile cu cele mai elegante interfate cu putinta. Simbolistica si „gesturile” tabletelor iPad au devenit legendare, iar conectivitatea lor, intre ele, cu alte dispozitive si cu utilizatorii insisi, fac din tabletele iPhone campioane absolute, extrem de apreciate, ale segmentului.

Emotia a ramas mereu in centrul preocuparilor Apple. Ea este esafodajul pe care sta tehnologia cea mai inalta, astfel incat tabletele iPad devin un mod de viata, intrucat provoaca imaginatia, seduc prin independenta in functionare, genereaza vise si aspiratii. Tabletele iPad sunt companioni atat de inteligenti, incat devin prietenii cu care oamenii impartasesc comunicarea la nivel de excelenta prin puterea tehnologiei.

Ioana Petre
05.07.2015