Summer Stock Busters – reduceri incinse in miez de vara

summer-stock-busters

Pana pe 16 iulie, eMAG desfasoara o noua campanie de reduceri, Summer Stock Busters. Ca si in cazul anterioarelor campanii, este vorba de o reducere generala, la produse din toate categoriile comercializate de eMAG. Si, la fel ca si in alte dati avem si de aceasta data un minisite creat cu cele mai bune reduceri – le puteti vedea aici.

Cele mai atractive reduceri raman cele la gadget-uri si electronice, sunt cateva produse „vedeta” ce se bucura de un tratament cu adevarat preferential. Si in categoria electrocasnicelor se pot face achzitii foarte bune, am vazut chiar un frumos frigider Gorenje cu 28% reducere.

De aceasta data semnalam si reducerile la jucarii si carti, sunt multe posibilitati extrem de incitante ca si reducere de pret, semn ca desi e vara, Summer Stock Busters se refera la toate categoriile de clienti, nu doar la cei care vin in magazin pentru electronice, IT si electrocasnice. Vezi aici reducerile.

Tot asa, cu reduceri de pana la 40%, gasim si produse de ingrijire si parfumuri, produse de brand pe care altfel cheltuim luna de luna destul de multi bani. E o buna ocazie ce nu ar trebui ratata. Reducerile le gasiti aici.

O ultima recomandare o facem catre categoria produselor pentru casa – sunt si acolo reduceri foarte mari la multe produse, asa ca le puteti lua in calcul. Le gasiti aici.