Stock Busters – mari reduceri la IT si electronice

Pana la sfarsitul lunii, eMAG desfasoara o mare campanie de lichidare de stocuri – Stock Busters. Dincolo de reducerile fabuloase (si nu este un termen exagerat, o sa vazi mai jos de ce), campania are si un pachet vizual foarte reusit, desprins parca din filmele de actiune. Vezi aici layoutul campaniei.

Stock Busters ne aduce lichidari de stocuri la mii de produse, cu oferte dintre cele mai bune in categoriile IT si electronice. Sunt foarte multe reduceri mari si foarte mari la laptopuri si tablete, dar si la televizoare de ultima generatie sau electrocasnice deosebit de utile.

Campania este anuntata pana pe 31 martie, insa, cu siguranta, cele mai bune oferte se vor epuiza in primele zile.

Si, ca sa va dati seama ca ete o campanie cu redueri intr-adevar foarte mari, va dau un prim exemplu: Tableta Lenovo IdeaPad Yoga B6000 costa in mod obisnuit aproape 1.200 lei, astazi o poti cumpara cu doar 500 lei (are o mega reducere de 58%). Vezi aici detalii despre tableta.

La fel, si in cazul altor tablete reducerile sunt foarte mari, pornind de la tabletele superpremium precum cele de la Apple si ajungand pana la tablete mai ieftine pe care le puteti cumpara acum la preturi mult mai mici.

Vezi aici reducerile la tablete

Laptopurile au si ele parte de o cosmetizare de primavara in ce priveste preturile, asa ca va puteti alege cu un nou laptop pe care-l puteti achizitiona cu reducere de pana la 24% (pentru un asemenea device reducerea este chiar mare). Vezi aici laptopurile din promotie.

In cazul televizoarelor reducerile sunt si mai mari, asa ca va puteti lua un nou televizor Smart Full Hd cu reduceri ce ajung si pana a 40%. Trebuie doar sa va grabiti, sunt deja modele ce sunt afisate cu stoc epuizat. Vezi aici televizoarele din promotie.

Pe langa cele enumerate mai sus, sunt reduceri foarte mari si in celelalte categorii de produse, asa ca o tura, macar de control, se impune. Gasiti aici toate promotiile aranjate foarte frumos.