Stock Busters – reduceri de pana la 70% pana pe 19 mai 2016

Pana pe data de 19 mai avem o noua editie Stock Busters la eMAG. E una dintre campaniile traditionale desfasurate in cel mai mare magazine online, un bun prilej pentru noi toti de a ne bucura de preturi bune la zeci de mii de produse.

Reducerile anuntate ajung si pana la 70%, adevaratele chilipiruri sunt si ele pe acolo, cu siguranta cei care vaneaza preturile mici sau urmaresc de ceva timp piata unor anumite produse in vederea unei achizitii vor putea compara cu preturile de dinainte de campanie.

Vezi aici toate reducerile

Ca orice alta editie Stock Busters, in hora reducerilor intra toate categoriile de produse comercializate pe eMAG, Campania in sine definindu-se ca o lichidare de stocuri, de aici si reducerile mari ce pot fi intalnite in multe cazuri.

Focusul, ca de obicei, este pe produsele din categoriile IT si Electronice, insa vad de ceva vreme o atentie tot mai mare pe care eMAG o acorda produselor pentru copii mici, categoria Baby asadar, sau celor pentru casa si gradina (Home & Garden este o categorie vedeta a internetului in ultima vreme).

Nici celelalte categorii de produse nu sunt ocolite de preturi mici in campania Stock Busters, asa ca indiferent daca vorbim de electrocasnice, produse de papetarie, carti sau hrana pentru animale, toate au reduceri bune la anumite produse representative pentru fiecare categorie in parte.

Important este sa picam pe “subiect”, cum s-ar spune, anume ca produsele cu cele mai mari reduceri chiar sa ne intereseze, sa ne foloseasca si… sa mai fie inca in stoc. Caci, da, in cazul unor astfel de campanii de lichidari de stocuri, precum este si Stock Busters, cuvantul cheie ramane “disponibilitatea”. Asta si pentru ca produsele “vedeta”, cele cu reduceri incredibile, nu sunt decat in cateva exemplare, iar regula “primul venit, primul servit” se aplica fara niciun comentariu.

Primul pas, cel mai important, este sa intri aici, sa-ti aloci o jumatate de ora pentru a te plimba prin categoriile care te intereseaza, sa-ti alegi produsele ale caror reduceri te atrag si sa actionezi rapid. Nu merge pe idea, hai ca ma mai gandesc, sau stai sa ajung diseara acasa sa-mi intreb sotul/sotia…  Este o tactica paguboasa. Pe seara, multe dintre produsele pe care le-ai ales acum vor fi cu eticheta “produs indisponibil”.

Ca o ultima idee, recomandam sa acordati atentie si categoriei de fashion din eMAG. Colaborarea si integrarea cu Fashion Days (site achizitionat de eMAG) aduce o oferta extrem de bogata de haine si accesorii pentru toate varstele. Iar in Campania Stock Busters sunt foarte multe haine ieftine ce pot fi comandate online, asa ca reintregirea garderobei pentru sezonul cald nu depinde decat de cele cateva clickuri pe care trebuie sa le dati pentru a pune in cosul de cumparaturi tot ce aveti nevoie.

Cumpara la cel mai mic pret!

In concluzie, pana pe 19 mai va puteti bucura de preturi mici la zeci de mii de produse, iar cei care se vor misca mai repede cu siguranta vor fi adevaratii castigatori ai campaniei Stock Busters. Spor la cumparaturi si, asa cum o spunem mereu, chiar daca sunt reduceri mari si foarte mari la multe produse, alegeti cumpatat, cumparati doar ce aveti nevoie sau stiti ca va foloseste. Nu risipiti banii de dragul reducerilor, lichidari de stocuri vor mai fi si cu alte ocazii.