Star-Light CDD-210API, frigider ieftin de 207 litri

Star-Light CDD-210APISub brandul Star-Light gasim o gama din ce in ce mai variata de produse, multe dintre ele foarte interesant pozitionate ca si pret. Este si cazul frigiderului Star-Light CDD-210API, un aparat electrocasnic util ce poate fi achizitionat la un pret foarte mic.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Daca-ti ajung 207 litri, Star-Light CDD-210API este solutia

Nu te gandi ca la asa putini bani poti lua un monstru care sa-ti umple bucataria. Dar iei cu siguranta un frigider de calitate, cu doua usi, de un alb imaculat ce-ti va face cu ochiul din orice ungher l-ai plasa.

Si chiar daca are capacitate de doar 207 litri, compartimentarea frigiderului este extrem de bine gandita, asa ca mentinerea alimentelor proaspete nu va fi o problema. In plus, Star-Light CDD-210API are grija si de factura ta la energie electrica, consumul acestui model este cu pana la 20% mai mic fata de modele anterioare. Nici nu are rost sa-l comparam cu alte modele de pe piata, nu stiu daca am putea gasi prea multe cu care sa se compare din acest punct de vedere. Si chiar daca stie sa faca economii la factura de electricitate, functia lui de baza, aceea de racire, nu a fost inclusa in vreun compromise, asa ca vei avea in mod cert temperaturile care sa-ti pastreze in maxima siguranta alimentele.

Spatiu de stocare inteligent proiectat

Arhitectii spatiului interior ai frigiderului Star-Light CDD-210API si-au dat toata silinta si chiar au reusit sa ne ofere un produs competitive, foarte bine compartimentat, care sa reuseasca sa sustina diversitatea de produse pe care obisnuim sa le tinem la rece. Desi este un frigider ieftin, modelul Star-Light prezentat astazi vine cu o serie de compartimentari inteligente, cu 3 suporturi pe usa, rafturi ajustabile, dar si compartimente dedicate special depozitarii de fructe si legume.

Il pui in priza si uiti de el

Frigiderul Star-Light CDD-210API vine cu un program special de dezghetare automata, asa ca ai scapat si de aceasta grija. Da, acest lucru il intalnim la toate frigiderele mai scumpe, insa nu trebuie sa scapam din ochi faptul ca astazi vorbim de un frigider cu adevarat ieftin. Daca mai apuci si reducerea din aceasta perioada, deja vorbim de un lucru pe care ti-l poti permite cu o jumatate de salariu. Si nu vorbim de salarii mari.

Vezi pretul si mai multe detalii tehnice

Desi nu are un congelator foarte generos (are doar 41 de litri) este, totusi, destul pentru cei care nu obisnuiesc sa depoziteze pe termen lung foarte multe produse.

In concluzie Star-Light CDD-210API este un frigider extrem de ieftin, pe care-l recomandam in primul rand din acest motiv. Dar asta nu este totul. De banii pe care-I dam primim un bun electrocasnic construit cu responsabilitate, un frigider care va poate servi multi ani. Garantia de 24 de luni ajuta si ea, sporeste increderea si recomanda acest bun electrocasnic ca pe unul pe care sa te poti baza.

Brandul Star-Light incepe sa prinda un contur tot mai frumos in peisajul produselor electronice si electrocasnice. Vom reveni si cu alte review-uri, suntem convinsi ca printer cititorii nostri sunt destui care au prin casa macar un aparat de la Star-Light.

9 Total Score
Un frigider excelent pentru bugetele mici

Cu Star-Light CDD-210API chiar poti spune ca ai dat lovitura. Aduci in bucatarie un frigider bun, capabil sa te serveasca ani, dar care tine cu casa si cand vorbim de factura la curent electric. Daca esti in cautarea unui frigider ieftin, ia in calcul, la modul cel mai serios, si acest model. Daca te si grabesti putin prinzi si o reducere traznet.

Design
8.7
Tehnologie
8.8
Pret
9.4