Sony 50W756C: televizorul Smart cu Android de lux

Sony este unul dintre producatorii cei mai apreciati de pe piata de televizoare, fiind un reper pentru multi dintre cumparatori si totodata bucurandu-se de utilizatori foarte fideli. Sony 50W756C este unul dintre modelele de varf din seria Bravia Full HD, potrivit pentru cei care isi doresc un model Sony de lux.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Sony 50W756C – design aparte si procesare avansata de imagine

Designul lui Sony 50W756C pastreaza stilul special caracteristic Sony, diferit fata de cele ale concurentei. Astfel, designul este caracterizat de linii ascutite foarte dinamice si este disponibil pe argintiu, insertiile metalice aducand o nota premium foarte atractiva. Rama este subtire si evidentiaza foarte bine ecranul si constructia ultra slim. Televizorul are dimensiunile de 1116 x 654 x 59 mm.

Ecranul are o diagonala de 126 de cm, punand foarte bine in evidenta calitatea Full HD. Imaginile vor avea o claritate impecabila si un nivel ridicat de detaliu. Acestea sunt redate la rezolutia de 1980 x 1080 de pixeli. Claritatea ridicata este insotita de un pachet avansat de tehnologii pentru procesarea culorilor. Tehnologia X-Reality PRO aduce un grad ridicat de realism, pastrand culori fidele, foarte bogate si pline de viata.  Apoi, tehnologia Advanced Contrast Enhancer imbunatateste mult contrastul, iar tehnologia Motionflow XR de 800 Hz face ca imaginile in miscare sa fie redate fara sacadare, pastrand claritatea si in cazul unui numar ridicat de cadre pe secunda. Pentru aceasta, imaginea este descompusa inteligent, tehnologia comparand cadrele vecine si completand spatiile goale pentru a reda o miscare continua, care curge foarte fluid.

Sony-50W756C-leftEcranul poate reda de asemenea si imagini 3D, mentinand o calitate buna si la acest nivel. Imaginile au o profunzime foarte buna, culorile au o textura bogata si un constrast ridicat, iar efectele sunt redate spectaculos. Efectul de ghost este tinut foarte bine sub control.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Sistemul audio al televizorului este de tip NICAM/A2 si are o putere de 20W. Sunetul este procesat folosind tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse.

Functii Smart si Android. Tot ce-ti doresti de la un televizor de top

La nivelul functiilor smart gasim in primul rand o interfata Android.  Aceasta este foarte cursiva si intuitiva. Foarte atractiv este si accesul la magazinul Google Play care ofera posibilitati extinse de divertisment. Functiile smart se misca rapid, iar accesul la continutul de orice fel este instant.

La nivelul port-urilor se gasesc 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB si cate o intrare Scart, video composite si  de component. Se poate conecta astfel orice tip de dispozitiv, de la stick-uri la tablete sau smartphone-uri, sisteme Blu-Ray, console de joc etc. Conexiunea la internet se face wireless.

Sony 50W756C este un televizor Full HD premium, iar daca avem in vedere si faptul ca Sony are in general preturi mai ridicate, nu este de mirare ca si in cazul de fata pretul si-a pastrat un nivel pe masura. Televizorul este astfel potrivit pentru cei interesati de numele Sony, dispusi sa plateasca aproape acelasi pret cat pentru un sistem UHD al unui alt producator. Este adevarat insa ca nivelul de calitate este superior mediei din categoria Full HD. Gasim asadar o imagine deosebita, functii smart si 3D atractive si o conectivitate excelenta, toate integrate intr-un design de zile mari.

Pregatiti-va pentru divertismentul care va va schimba viata de zi cu zi. Vedeti usor continutul de pe smartphone pe ecran. Un televizor care face toti banii.

9.8 Total Score
Sony 50W756C - televizorul de care te indragostesti

Rare sunt televizoarele care pe langa functiile de ultima generatie se bucura si de un design cu adevarat deosebit. Sony 50W756C este un model nou, de top, cu o imagine deosebita, dar si cu functii smart si Android. Pretul este extrem de bun, mai ales ca akoom poate fi cumparat cu o reducere semnificativa.

Tehnologie
9.7
Design
9.9
Pret
9.7