Smartphone-urile Windows si inovatia aplicatiilor universale

Smartphone-urile cu sisteme de operare Windows pot fi o alegere excelenta. Windows 8.1 este un sistem de operare remarcabil pentru un telefon mobil. Dispozitivele care opereaza cu Windows au o interfata prietenoasa, beneficiaza de elemente care se pot combina intre ele si au un aspect uniform, placut.

Nu este doar o chestiune de imagine. Functionalitatea si operabilitatea telefoanelor mobile cu sistem de operare Windows este remarcabila. Au un buton apelare rapida, care face ca orice conversatie sa se desfasoare in viteza si facil, au de asemeni functii extinse, care le fac parteneri redutabili in comunicare si divertisment. Telefoanele mobile care opereaza cu Windows au totodata aplicatii numeroase, care pot transforma telefonul intr-un companion cu raspuns prompt si indelungat, gratie capacitatii de economie a bateriei performante.

Vezi aici telefoanele cu windows in promotie

banner-z-windowsphoneIn nume propriu

Windows vine cu primele telefoane sub propriul brand, care se remarca in primul rand prin raportul calitate-pret. Mai exact, este vorba despre cea mai inalta tehnologie care este in paralel foarte accesibila.

De pilda, Nokia Windows phone 8.1 este o serie de telefoane mobile cu procesoare puternice, cu o semnificativa autonomie energetica si cu un alt avantaj pe care cunoscatorii il apreciaza ca atare: majoritatea sunt Dual Sim, mai exact independenta sporita si separarea vietii profesionale de cea personala. In plus, beneficiaza de camere foarte bune, care fac din orice poza o amintire de neuitat si de o memorie de intindere confortabila, care permite stocarea si calitativa si cantitativa.

Odata cu urcarea pe scara preturilor, apare si performanta sporita a telefoanelor mobile cu sistem de operare Windows – ecranele sunt mai mari (pana la 41 MP), capacitatile mari de stocare ajung la 32 GB, portabilitatea si aspectul facand din aceste dispozitive unele dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piata.

Iar pentru pretentii mari exista telefoanele Microsoft care sunt adevarati campioni ai pietei, cu diagonalele lor mari, cu ecranele generoase pe care imaginile redate de camerele de pana la 13 MP sunt o experienta cinematografica. Au de asemeni baterii puternice, care confera independenta crescuta in utilizare si o autonomie considerabil extinsa.

Arsenal tehnologic

Microsoft atrage, ca intotdeauna, printr-o revolutie. Domeniul telefoanelor mobile care opereaza cu sistemul Windows nu face exceptie. Cele mai noi versiuni de telefoane Windows, denumite Windows 10, aduc inovatia aplicatiilor universale. Mai precis, acestea sunt capabile sa se adapteze la computere, tablete si alte sisteme, toate cu un element comun: operarea cu Windows. Brandul si-a anuntat intentia de a edifica „poduri” destinate a face din portarea telefoanelor mobile la Android, iOS si Web cel mai usor lucru cu putinta. „Aceste poduri sunt create pentru a miscora semnificativ barierele si de imbunatati portabilitatea de la baza in sus”, anunta reprezentantii companiei. In aceste conditii, este doar o chestiune de (putin) timp pana cand Windows 10 vor deveni o prezenta nelipsita din arsenalul tehnologic al fiecarui utilizator.

Vezi aici cele mai bune telefoane cu windows