Sistem Audio Wireless Harman Kardon Go+Play – Sunet fara concurenta

In anii 1950 intrau in forta pe piata sunetului profesionist doi oameni cu cate 5.000 de dolari de investit in domeniu: Sidney Harman si Bernard Kardon. Aveau sa faca istorie, oferind clientilor din intreaga lume varful tehnologiei audio in deceniile care au urmat. Nu s-a schimbat nimic de atunci si orice pretentios care isi doreste sunet de top, fara concurenta din perspectiva fidelitatii audio, are la dispozitie sistemul audio wireless Harman Kardon Go+Play.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Un titan al genului

Compania Harman Kardon devenea un brand la foarte scurt timp dupa infiintare, lansand produse audio de inalta fidelitate care au dat avant industriei Hi Fi. Dispozitivele integrate care combinau tuner si amplificatoare au dat lovitura, fiind o piatra de hotar in tot ceea ce inseamna sisteme audio profesionale. De la aceasta viziune nu a mai fost decat o chestiune de timp pana la aparitia sistemului audio wireless Harman Kardon Go+Play, care se prezinta astazi ca un titan al genului, cu capabilitati exceptionale, de neegalat. Tintind pe buna dreptate publicul care isi doreste inalta fidelitate a sunetului acasa, in confortul propriei locuinte, producatorul a transformat dispozitivele dedicate in adevarate opera de arta. Designul lor este remarcabil si printre ele straluceste si din acest unghi de vedere sistemul audio wireless Harman Kardon Go+Play. Fara sa faca rabat niciun micron de la calitatea desavarsita, acest sistem este ultramodern, deosebit de rafinat ca aspect, fiind in acelasi timp un campion al sunetului. Avem de-a face cu un sunet puternic intr-un pachet wireless, independent, o forta mobila, dock cu difuzoare proiectat sa aduca ce este mai bun din muzica digitala.

Muzica perfecta oriunde

Printre bornele domeniului se numara, fara indoiala, momentul in care brandul Harman Kardon lansa Festival D1000, revolutionarul portabil FM-AM. Se intampla cu doar cateva decenii in urma si numai pasul alert in care compania a lansat produse de top poate explica nivelul la care prezinta azi sistemul audio wireless Harman Kardon Go+Play. Si asta pentru ca aproape imediat dupa D1000 venea sa uimeasca lumea primul receptor stereo, Festival TA230, o alta piatra de hotar pentru utilizatorii non-tehnici din toata lumea, care primeau astfel unul dintre cele mai pretioase daruri tehnice: muzica perfecta oriunde se aflau. In anii 1990 si 2000, compania a continuat sa inoveze spectaculos, furnizand produse care ridicau stacheta tehnica la niveluri nemaiatinse pana la ei. De aceea sistemul audio wireless Harman Kardon Go+Play este una dintre „navele amiral” ale acestei „flote” de dispozivive profesionale aflate totusi la indemana tuturor: poti conecta iPhone-ul sau iPod-ul si asculta muzica in timp ce se incarca, este compatibil cu iOS, iPhone 5, iPad mini si orice sursa Bluetooth, inclusiv un laptop.

Cumpara akoom cu reducere

Pentru asteptari inalte

Asadar, sistemul audio wireless Harman Kardon Go+Play este nu doar un difuzor la nivel de excelenta, ci si un aparat inteligent, adaptat mileniului trei, capabil sa redea, sa se conecteze, sa ruleze cu sau fara fir, sa-ti satisfaca nu doar dorintele, ci si pretentiile.

Dezideratul declarat al companiei este acela de a furniza cea mai inalta calitate posibila pentru pretul cu care se afiseaza. Filosofia aceasta a dus in timp la produse care au uimit lumea si au condus toate clasamentele domeniului. Simpla asezare a sistemului audio wireless Harman Kardon Go+Play langa tine este ca si cum ai avea un partener alaturi. Sobru ca un profesionist, simplu ca orice lucru performant, acest sistem iti livreaza perfectiunea sunetului acolo unde ai cea mai mare nevoie de asa ceva: acasa sau in masina. Nu intamplator producatorul a livrat echipamente audio pentru pretentii ca ale Audi, BMW, Mercedes-Benz sau Volvo, precum si producatorului de computere de top Toshiba.

9.8 Total Score
Cel mai bun sistem audio wireless?

Harman Kardon Go+Play este in opinia noastra cel mai bun sistem audio wireless din acest moment. Ne referim, bineinteles, la sistemele audio wireless ce nu costa mai mult de 2000 de lei.

Design
9.9
Tehnologie
9.8
Pret
9.8