Sistem audio wireless Denon Heos 7 – Muzica la scara mare

Sistem-audio-wireless-Denon-Heos-7-sideMai mare este mai bun, spune o vorba. Daca avem in fata sistemul audio wireless Denon Heos 7, mai mare se refera la semnalul audio si nu la dimensiunile aparatului. Acesta arata ca o poseta, este fin si atat de frumos finisat incat s-ar putea sa te uluiasca. Cum de este ideal pentru spatiile mari, deschise, pentru acele petreceri care te-au facut celebru printre prieteni? Prin tehnologie, fireste.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Performante tehnice de exceptie

Denon Heos 7 este un sistem audio ideal pentru saloane sau petreceri in gradina casei. Pe cat este de puternic, pe atat este de minutios finisat, intr-un mod cu totul inedit, foarte placut, o dovada ca designerii nu doar ca nu au facut rabat la calitate, dar s-au dovedit si extrem de inspirati. Este realizat din materiale de calitate superioara, care completeaza aspectul deosebit si sustin performantele tehnice de exceptie ale acestui sistem. Sa enumaram cateva.

Sistemul audio wireless Denon Heos 7 este, inainte de toate, „ultimul racnet” ca fiabilitate si capacitate de redare pentru cei ce doresc ce este mai bun, mai mare, mai sonor. Proiectat sa asigure cea mai inalta performanta, are cinci amplificatoare Class D controlate digital si este capabil sa umple camera cu sunet amplu, perfect, bogat fara cel mai mic efort, fara distorsiuni, limpede si egal. De la clasic la house, totul este posibil pentru sistemul audio wireless Denon Heos 7, un gigant al timpului sau in dimensiuni care nu te-ar lasa sa banuiesti o clipa ca „da clasa” sistemelor audio din toata lumea.

Vezi si review-ul nostru la sistemul Audio Wireless Harman Kardon Go+Play

Sistem-audio-wireless-Denon-Heos-7-back

Muzica este totul

Algoritmii de procesare a sunetului incorporati in sistemul audio wireless Denon Heos 7 isi au originea in cele mai renumite studiouri de inregistrari. Este inspirat din servicii muzicale faimoase ca Spotify, Deezer sau Tunein. Sistemul este perfect capabil sa redea in conditii exceptionale muzica de pe smartphone sau tableta, ceea ce il face un exponent ideal al nevoilor muzicale ale organizatorilor de petreceri sau chiar ale tale, daca vrei sa-ti impresionezi invitatii in calitate de gazda cu un party in aer liber care sa rasune de cea mai buna muzica. Este dotat cu controlor de bass, cu conexiuni wireless, cu indicatori LED si, fireste, are capacitatea de a reda prin casti cea mai tare muzica pe care ai ascultat-o vreodata. Totul este la scara mare cand vine vorba despre acest sistem pentru care muzica este totul.

Vezi aici detaliile tehnice ale produsului

Echipament audio redutabil

Am amintit ca pe acest sistem audio se poate asculta muzia de pe dispozitivele portabile precum smartphone sau tablete, sistemul dispunand si de port USB pentru o conexiune cu adevarat confortabila. Este adaptarea impecabila la vremurile contemporane ale unui brand care pornea la drum sa cucereasca pietele la inceputul secolului trecut (compania a fost fondata in 1910!). Astazi brandul este cunoscut in intreaga lume ca unul dintre cei mai redutabili producatori de echipamente home cinema si audio din lume, castigand nenumarate premii si distinctii, inclusiv in Europa, pentru inalta calitate a produselor care acopera toata gama audio, de la casti la sisteme wireless.

9.7 Total Score
Denon Heos 7 - muzica se aude clar si tare

Sistemul audio wireless Denon Heos 7 este cu adevarat magic. Arata extraordinar, are un design uimitor, iar sunetul pe care-l reda este de o acuratete incredibila. Produsul are un pret bun, nu unul mic, insa il incadram in gama sistemelor audio wireless super premium.

Design
9.8
Tehnologie
9.8
Pret
9.4