Boxe 5.1 A+ MS110: sunet de inalta calitate la o oferta de nerefuzat

Studiile recente au aratat ingrijoratorul fapt potrivit caruia oamenii sunt din ce in ce mai stresati si obositi, mai ales din cauza programului de lucru foarte aglomerat de zi cu zi. Astfel, alaturi de depresie, stresul este unul dintre cei mai mari inamici ai sanatatii mentale umane din secolul 21, iar profesionistii din acest domeniu incearca sa gaseasca remedii pentru aceasta situatie. Iar unul dintre aceste remedii este muzica.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

boxe-5-1-a-ms110-frontSe spune ca muzica vindeca ranile sufletesti si aduce buna dispozitie, in orice moment al vietii. Insa pentru a beneficia de o astfel de un astfel de „tratament” este nevoie de existenta unor device-uri care sa permita redarea perfecta a sunetelor. Din aceasta categorie face parte si modelul de boxe 5.1 A+ MS110, un sistem audio care poate fi catalogat drept eficient, atractiv si performant.

Boxele 5.1 A+ MS110 – dimensiune si design

Un lucru este cert: fara niste boxe de calitate asa cum sunt cele 5.1 A+ MS110 nu se poate beneficia de o experienta care implica redarea de sunete. In plus, acest model compact de accesorii audio se asorteaza perfect cu orice dispozitiv la care sunt conectate (laptop, TV sau chiar tableta), mai ales datorita culorii negre. Pe langa toate acestea, negru confera si eleganta.

Dimensiunea de doar 92 x 105 x 220 mm a satelitilor si cea de 163 x 340 x 300  mm a subwooferului, precum si greutatea totala de 11 kg fac ca transportarea sistemului audio sa se faca fara niciun fel de probleme. In plus, utilizatorii acestui sistem modern au afirmat ca boxele nu trebuie folosite doar acasa, pentru filme, muzica sau seriale, ci si la birou. In ziua de astazi, se organizeaza tot felul de conferinte care implica redarea sunetului intr-o maniera perfecta, asa ca un set de boxe precum 5.1 A+ MS110 este mai mult ca bine venit.

Vezi aici toate specificatiile tehnice

Ce specificatii aduc boxele 5.1 A+ MS110?

boxe-5-1-a-ms110-remoteCand vine vorba de un set de boxe, un prim lucru care trebuie luat in considerare de catre cei interesati de calitatea sunetului este puterea dezvoltata de sistemul audio. In acest caz, este vorba de o putere RMS de 110 W (15 W fiecare satelit si 35 W subwooferul). Pe langa aceasta, structura subwoor-ului si a satelitilor (cinci la numar) este responsabila  de redarea fara distorsionare a sunetelor. Mai mult decat atat, subwoor-ul este bazat pe o tehnologie moderna de tipul „band-pass box” care imbunatateste orice experienta audio.

Butoanele pentru volum si telecomanda din dotare sunt usor de folosit si nu dau batai de cap nici macar utilizatorului care nu se pricepe prea bine la tehnologie, dar care isi doreste o experienta multimedia cat mai placuta. Nici instalarea sistemului nu reprezinta o problema, aceasta realizandu-se in doar cateva clipe.

Pe scurt, se poate spune ca boxele 5.1 A+ MS110 sunt mereu sufletul petrecerilor organizate acasa sau chiar in localurile de profil (mici cluburi, cafenele, baruri, restaurante). Insa, pe langa toate aceste aspect, pretul este unul care se dovedeste ca alegerea este una excelenta. Produsul marca A+ a fost creat special pentru a corespunde mai multor tipuri de buzunare.

Sistemul audio A+ MS110, Slot USB,SD,FM, 35W+15WX5 RMS,  este ideal pentru a fi utilizat acasa sau la birou, aspectul retro oferindu-i un plus de eleganta.

9.3 Total Score
Un sistem audio ieftin, dar bun

Boxele 5.1 A+ MS110 sunt excelente pentru cei care vor un sistem audio cu sunet bun, dar care sa nu coste o gramada de bani. Este o alternativa perfecta la boxele mai scumpe, iar reducerea de pret face acest sistem mult mai atractiv.

Tehnologie
8.9
Design
9.3
Pret
9.8
Show all Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Radu octombrie 26, 2017 at 1:41 pm

    Sunt wireless satelitii la acest sistem ?

    • bogdan octombrie 27, 2017 at 9:42 am

      Din pacate nu sunt wireless.