Sistem audio Bowers&Wilkins A7 – Auditia absoluta

Doi camarazi de front în cel de-Al Doilea Razboi Mondial, John Bowers si Roy Wilkins, porneau imediat după incheierea pacii o afacere care a devenit între timp de top mondial: un magazin de radio si electronice. Au continuat cu televizoare si un service. După ce s-au extins furnizand echipamente scolilor si bisericilor din Sussex, Anglia, s-au apucat de boxe, punand pe picioare un mic atelier in spatele magazinului. Oricat de greu de crezut ar parea toate acestea in conditiile in care, in 2014, firma furniza sisteme audio de varf pentru Volvo, de pilda, asa a inceput o poveste autentica de succes. De la calitate.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Inovare si dezvoltare

Sistem-audio-Bowers-Wilkins-A7-rightUnul dintre elementele definitorii ale filosofiei de afaceri a Bowers&Wilkins este investitia in cercetare si dezvoltare. Mai exact, cei doi nu au urmarit profitul imediat, ci au reinvestit totul in liniile si tehnologiile viitorului. A fost ingredientul secret al unei ascensiuni unice, bazata pe standardele cele mai inalte si pe inovare continua.

De aceea in toate deceniile sale de existenta, compania a ramas sinonima cu creativitatea cea mai inalta, cu fiabilitatea si cu una dintre cele mai bune rezonante ale aparatelor din lume. Sistemul audio Bowers&Wilkins A7 vine sa ilustreze toate acestea, fiind cel mai mare si mai cel puternic sistem audio wireless AirPlay oferit de producatorul britanic. Inspirat din tehnologiile audiofile utilizate la boxele B&W de referinta, este pur si simplu cel mai bun sistem audio din clasa sa, fiind lider absolut in toate clasamentele. Acesta inglobeaza cele mai avansate tehnologii, oferind o fidelitate impresionanta.

Racordat la mileniul trei

Sistem-audio-Bowers-Wilkins-A7-leftDintre remarcabilele calitati tehnice ale sistemului audio Bowers&Wilkins A7 se remarca faptul ca este compus din cinci difuzoare cu o dispersie ideala, care furnizeaza auditia absoluta. Are tweetere si subwoofer conectate la amplificatoare de calitate audiofila. Impresionant prin forma si design, sistemul audio Bowers&Wilkins A7 este perfect adaptat cerintelor mileniului trei, facand toti pasii necesari catre o experienta de auditie in urma careia nu vei mai putea accepta niciodata standarde mai scazute. Redarea se poate face prin tenologia wireless AirPlay, direct din iPhone, iPod, iPad, Mac sau PC cu iTunes sau prin cablu Ethernet.

De asemenea, exista posibilitatea de a conecta sistemul direct la calculator cu un cablu USB de tip B (de imprimanta), situatie in care functioneaza ca DAC extern si boxa activa, sau de a fi utilizat cu o sursa externa prin interfata AUX combinata optica si analogica (televizor, player portabil, cd-player etc).

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Povestea continuă

In fata acestor repere tehnice de ultima ora si de cea mai inalta calitate sta, asa cum este firesc, rezultatul: un sunet impecabil, puternic, cel mai bun pe care l-ai perceput vreodata. Vei auzi cele mai fine detalii ale oricarui instrument din orice piesa muzicala, de la simfonia „Kaiser” a lui Beethoven la chitara cristal a lui Jimi Hendrix. Sunetul furnizat de sistemul audio Bowers&Wilkins A7 este perfect natural, ca din viata, are un bass profund si atat de puternic incat nu vei mai vrea sa asculti Rolling Stones din alta sursa, este echilibrat pana la ultima armonie Beatles si de cea mai inalta rezolutie, pentru o experienta Maria Callas de neegalat.

„Show must go on!”.

9.8 Total Score
Bowers&Wilkins A7 - sunet inimaginabil

Cu un asemenea sistem audio sunetul va fi mai bun decat cel al unui concert de 5 stele. Este un sistem cu adevarat pentru cunoscatori, pentru cei care apreciaza muzica la modul sublim.

Design
9.8
Tehnologie
9.9
Pret
9.8