Sistem Audio 5.1 Pioneer receiver VSX 324 + Sistem Boxe HTP-073

Sistem Audio 5.1 Pioneer receiver VSX 324Cand vine vorba despre sistemele audio, nu exista produse care sa le egaleze pe cele japoneze. Pornit in preajma celui de-Al Doilea Razboi Mondial ca un magazin de reparat aparate de radio, ceea ce astazi este cunoscut ca unul dintre cele mai mari nume in domeniu nu a facut rabat de la cea mai inalta calitate nici o zi si in cazul niciunui produs, de opt decenii.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Sunet care vine din toate partile

Pioneer este un brand care s-a identificat cu ceea ce cunoastem azi drept sisteme audio, avand un major impact global pe piata CD-urilor, DVD-urilor si sistemelor complementare. Dvenita intre timp parte a Pionner, compania a ramas cu o individualitate certa, bine determinata, pastrandu-si amprenta clara asupra calitatii care a facut din sistemele cu acest nume lideri mondiali.

Indiferent de ambient si spatiu, de muzica preferata, de volumul sau conditiile in care folosesti un Sistem Audio 5.1 Pioneer receiver VSX 324, ceea ce auzi este impecabil, perfect, la niveluri de sunet fara egal. Este foarte simplu cu acest sistem sa te imaginezi intr-o sala de concert, de teatru sau de cinematograf. Experienta auditiva este plina de viata, iar sunetul virtual 3D redat prin cele cinci difuzoare este inegalabil. Nu ai auzit un bass adevarat daca nu l-ai auzit prin sistemul 5.1 Pioneer. La randul sau, subwoofer-ul puternic umple spatiul cu un sunet care vine din toate partile – daca este la volum mic, si cel mai fin detaliu instrumental este perfect perceptibil, pentru un moment de auditie care nu se poate compara cu nimic. Iar daca volumul este mai mare, muzica pe care o asculti te poate transporta, transforma, transfigura. Sistemul Audio 5.1 Pioneer receiver VSX 324 te poate duce la extaz musical daca asculti de exemplu vocea Mariei Callas sau te poate face sa dansezi pana la epuizare pe ritmuri de hip-hop pe care parca abia acum le poti percepe la adevarata lor rotunjime.

Sistem Audio 5.1 Pioneer receiver VSX 324

Vezi toate detaliile tehnice si pret

Sistem-Audio-5.1-Pioneer-receiver-VSX-324-mid1

Muzica in conditii exceptionale

Sofisticat si rafinat, sistemul Audio 5.1 Pioneer receiver VSX 324 este foarte aspectuos, adaptandu-se perfect spatiului caruia ii este destinat si facandu-ti casa sa arate ca aceea a unui star pentru care muzica ocupa un loc central. Melomanii sunt persoane de exceptie, iar sistemul audio din casa ta este o declaratie despre tine. Asadar, cu cat mai inteligent si mai inovator, cu atat mai deplina este conectarea ta la lumea prezentului si viitorului. Sistemul Audio 5.1 Pioneer receiver VSX 324 care vine cu un sistem de boxe HTP-073 este un astfel de mesaj de pretentii inalte de auditie pe care il poti transmite si cel mai avansat furnizor de muzica in conditii exceptionale accesibil la un pret atat de bun. Dintre multele performante de care este capabil si care ii atesta locul binemeritat in topul mondial al produselor de acest tip, amintim faptul ca receptorul suporta Dolby TrueHD si DTS-HD, astfel incat sunetul de inalta calitate este la indemana prin format Blu-ray. Ai o experienta reala de inalta definitie cu 4K ultra-video de inalta rezolutie. Functia avansata de control elimina toate probeleme legate de lag, deseori prezente in cazul frecventelor joase. Te poti conecta cu iPhone, iPod sau iPad (mini) direct la receiver si poti asculta acum melodiile preferate direct dintr-un dispozitiv portabil. In plus, modul ECO economiseste energie.

Sistemul Audio 5.1 Pioneer receiver VSX 324 + Sistemul de Boxe HTP-073 este cea mai fericita alegere pentru impatimitii sunetului perfect.

9.6 Total Score
Un sistem audio performant, extrem de accesibil

Sistemul Audio 5.1 Pioneer receiver VSX 324 + Sistemul de Boxe HTP-073 iti aduce un sunte de calitate la costuri extrem de mici. Pachetul costa in jur de 1.300 lei (daca aveti noroc prindeti si o reducere buna) si exceleaza atat prin garantia numelui - Pioneer, dar si prin faptul ca este livrat ca si solutia completa - receiver + set de boxe 5.1. Un sistem audio excelent.

Design
9.6
Tehnologie
9.7
Pret
9.6