Sistem audio 5.0 Harman Kardon receiver AVR 161S + Sistem boxe Taga Harmony TAV606SE

Sistem audio 5.0 Harman KardonDaca muzica se afla in centrul existentei tale, nu se poate sa nu alegi un sistem care iti asigura, la un pret dintre cele mai atractive, o auditie exceptionala, la cele mai inalte standarde: sistemul audio 5.0 Harman Kardon receiver AVR 161S.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Harman Kardon – calitate ireprosabila

Despre Harman Kardon se stie ca este un brand al excelentei. Experienta de redare pe care o genereaza produsele sub aceasta marca au cucerit de mult lumea, fiind primele alegeri si pentru organizatorii de evenimente muzicale, si pentru consumatorii de muzica in linistea caminului, si pentru industria auto. Asadar, toti cei care doresc o calitate remarcabila a auditiei si au spatiul necesar pentru o combinatie de piese care impreuna dau un rezultat exceptional pot apela la sistemul audio 5.0 Harman Kardon receiver AVR 161S. Sunetul este impecabil, fara nicio distorsiune, inconjoara ascultatorul din toate partile si se ridica la inaltimea celor mai mari pretentii. De o calitate ireprosabila, auditia cu ajutorul acestui sistem este experienta absoluta, fara limite, in cele mai fine detalii de armonie. In ce priveste designul, este ultramodern, sistemul avand o greutate redusa, fara ca asta sa insemne rabat de la performantele acustice.

Auditie de zile mari

Echipat cu patru intrari HDMI, acest produs dispune de absolut tot ce ai nevoie pentru auditii de-a dreptul spectaculoase. Sistemul integreaza cinci amplificatoare capabile sa propuna pana la 85 de W per fiecare canal, precum si o iesire de subwoofer pentru cei ce prefera un surplus de bas si o ajustare mai detaliata a frecventelor joase. In aceste conditii, ansamblul nu este doar unul cu aspect de exceptie, emanand robustete si frumusetea aceea solida cu care ne-au obisnuit producatorii, ci si o auditie de zile mari, personalizata, care incanta si uimeste, spre deplina desfatare muzicala.

Vezi toate detaliile tehnice

Si asta nu este totul. Pe langa posibilitatea de conectare usoara la dispozitivele Apple, precum iPad, iPhone, iPod, cu ajutorul intrarii USB amplasate pe panoul principal poti accesa muzica preferata de pe Spotify Connect.Tehnologia Bluetooth asigura posibilitatea redarii fisierelor digitale preferate fara fir, de pe aproape orice dispozitiv de noua generatie. AVR 161S dispune de tehnologia Harman TrueStream ce asigura o calitate ridicata a sunetului emis in momentul redarii fisierelor prin wireless. In concluzie, o adevarata opera de arta Hi-Fi.

Sistem-audio-5.0-Harman-Kardon-receiverSistem-audio-5.0-Harman-Kardon-receiver-back

Rezolutie audio de exceptie

Producatorul a fost atent si la calitatea auditiilor surround, care pot fi imbunatatite extrem de usor cu ajutorul tehnologiei HARMAN EzSet/EQ III, care calibreaza automat canalele, astfel incat fiecare canal sa fie o parte importanta a intregului. Rezultatul este spectaculos, la standarde de sala de concert sau de cinematograf. De asemeni, prin intermediul tehnologiei vTuner Internet Radio, ai la dispozitie o multitudine de posturi de radio din intreaga lume. Sistemul audio 5.0 Harman Kardon receiver AVR 161S deblocheaza formate precum Dolby TrueHD si DTS-HD Master Audio, oferind o rezolutie audio de exceptie, fie ca este vorba despre un film, un concert, sau un CD.

TAV606SE este un sistem 5.0 total reproiectat din punct de vedere al designului, avand un crossover ce imbunatateste intr-un mod spectaculos performantele acustice. Toate boxele din linie prezinta conectori tip banana, placati cu aur, de cea mai inalta calitate. Auditie placuta!

9.8 Total Score
Un sistem audio pentru pretentiosi

Harman Kardon inseamna calitate si maxima fiabilitate. Pachetul prezentat in articolul de astazi este extrem de atractiv ca pret, are o reducere foarte mare, dar si excelent optimizat din punctul de vedere al reperelor ce-l compun. Un produs premium pentru cei care vor calitate audio de top.

Tehnologie
9.8
Design
9.7
Pret
9.9