Set ingrijire corp Mario Badescu

Set ingrijire corp Mario BadescuLa un pret excelent se gaseste un set de ingrijire personala care se ocupa de corp de sus pana jos: setul Mario Badescu. Din produsele pe care le contine se observa grija pentru toate aspectele ingrijirii pielii feminine, care este oglinda oricarei doamne ce se respecta.

Vezi aici pretul cu reducere

Este vorba in primul rand despre un portfardul Mario Badescu, piesa esentiala pentru oricare poseta ce ascunde minunile prin care femeile sunt frumoase in fiecare zi. Este „cutia magica” cu rimelul necesar daca ploua afara, cu rujul care trebuie reimprospatat regulat, cu lacul de unghii care poate sari in clipa in care muti imprimanta de pe un birou pe altul, cu nepretuita pila de unghii, in caz de accident sau cu sticluta de spray stralucitor pentru par, care iti poate reface imediat imaginea in caz de sedinta de urgenta la seful mare.

Setul contine si un Super Rich Body Lotion marca Mario Badescu, un cocktail de caise pentru care pielea ta iti va multumi. Este formula ideala aplicabila dupa dusul de dimineata, pentru o improspatare de durata, sau dupa cel de seara, pentru ca mirosul minunat iti va aduce odihna mai repede. Tot Mario Badescu a pus in aceasta combinatie de placeri feminine si un gel miraculos, Enzyme Cleansing, care curata atat de bine si de delicat, incat pielea ta va straluci ca aceea a unui copil, radiind de prospetime si simtindu-se hidratata la maximum. Mai cauta putin in acest set si vei da de un sapun de o delicatete uimitoare, cu un miros placut si fresh, numai bun pentru clipele de la birou in care vrei sa-ti tratezi mainile cu ce este mai bun. Seaweed Cleansing are iarba de mare si este un rasfat pentru pielea ta.

Esti gata sa cuceresti? Uita-te in oglinda din set: totul este perfect.

Vezi mai multe reduceri la creme si lotiuni de corp