Serioux Surya Fun SMO10DC, tableta ideala pentru incepatori

Nu de putine ori am fost asaltat cu intrebari precum: care e cea mai buna tableta pentru copii, dar pentru cei mai in varsta?

Primul impuls intotdeauna a fost sa intreb de bugetul disponibil pentru achzitionarea unei tablete ieftine, dar totusi capabila sa faca fata “stresului” oferit de un copil, sau sa ofere tot ce are nevoie un om in varsta pentru a naviga si a se conecta usor cu cei dragi.

Tableta-Serioux-Surya-Fun-SMO10DCMulti copii sunt plecati in alte tari, iar tot mai multi parinti aleg sa comunice prin skype, facebook sau alte variante de messenger online. Calculatorul de acasa este bun pentru asa ceva, dar o tableta este cu siguranta ideala.

Pentru astazi ne-am oprit putin la o tableta care nu ne-a atras atentia pana acum, dar care se dovedeste a fi o achizitie foarte buna pentru cei care sunt la inceput de drum in utilizarea unor astfel de device-uri, dar si pentru cei care nu dispun de prea multi bani pentru achizitionarea unei tablete de top.

Modelul pe care vi-l oferim astazi vine de la Serioux si poarta numele Surya Fun SMO10DC. Complicat nume, dar n-avem ce face, toate electronicele de astazi se disting prin astfel de indicative. Ca sa facem si o gluma, ma si gandesc cum ar fi sa mergem la un magazin si sa intrebam de tableta SMO10DC. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ni s-ar raspunde.

Cumpara acum cu reducere

Cateva detalii tehnice

Hai sa ne intoarcem putin catre tableta Surya Fun SMO10DC. Este un model foarte ieftin, dar vine intr-un pachet foarte bun: tableta are un procesor Dual-Core Cortex A7 la 1.20GHz, un display cu diagonala de 10.1″ HD, Multi-Touch, viteza asigurata de 1GB DDR3, 8GB pentru stocare, bineinteles Wi-Fi. Ca si sistem de operare gasiti pe tableta Android 4.2.2 Jelly Bean. Tableta este de culoare neagra si mi-a placut in mod deosebit faptul ca vine la pachet si cu o tastatura.

Serioux SMO10DC, o tableta de buzunar

Modelul Surya Fun SMO10DC de la Serioux, desi are un ecran de 10.1 inci, are o greutate mica, grosimea tabletei fiind una care o face sa se simta confortabil si in cele mai mici maini. Tehnologia multi-touch ofera o navigare fluenta, ecranul raspunzand instantaneu la comenzile date prin atingere. Culorile redate de display sunt foarte ok, tableta este capabila sa ofere imagini pline de culoare, dar si filme sau jocuri cu o buna fidelitate.

Cei 8 GB pentru stocare sunt arhisuficienti, dar pentru cei care vor mai mult, tableta ofera posibilitatea folosirii unui card MicroSD, de maxim 32 GB.

Vezi aici toate detaliile tehnice

In final mai spunem si ca Serioux ofera si pentru aceasta tableta o garantie de 3 ani, ceea ce ar trebui sa aduca si mai multa liniste si confort celor care vor sa cumpere acest model.

Concluzia noastra este simpla: daca sunteti in cautarea unei tablete pentru buget redus, Surya Fun SMO10DC de la Serioux ar putea fi una din variantele castigatoare. Are tot ce-i trebuie, este usurica si versatila si, asa cum spuneam anterior, vine si cu o tastatura care sa va ajute la scrierea de mailuri sau mesaje pe facebook.

8.9 Total Score
Serioux Surya Fun SMO10DC, o tableta pentru toate buzunarele

Daca sunteti in cautarea unei tablete ieftine ar trebui sa va uitati cu atentie si la modelul Surya Fun SMO10DC, propus de Serioux. Este o tableta ieftina, dar capabila sa ofere satisfactii celor care o aleg. Noua ne place.

Tehnologie
8.7
Design
8.9
Pret
9.2