Selfie stick. Modele si preturi cu reducere

Nu vrei sa fii singur, dar vrei sa fii lasat in pace o vreme? Ti-ai luat un timp numai al tau, dar nu vrei sa te deconectezi? Ai plecat intr-o vacanta de meditatie in varful muntilor, dar nu vrei sa pierzi amintiri pretioase? Nu doar smartphone-ul este un must, ci si selfie stick-ul care sa te „puna” in peisaj in cel mai magulitor chip cu putinta.

Vezi aici toate promotiile

Selfie stick extensibil Celly, 88 cm este un prieten care nu cere nimic; nici macar sa fie conectat prin bluetooth. Poti folosi doar cablul pentru conectare si atat. In rest, fa-ti cate selfie-uri vrei, nu-ti va spune nimeni ca nu sunt cele mai reusite.

selfie stickSelfie stick-ul extensibil 110cm, cu suport pentru telefon si telecomanda wireless si Bluetooth, este compatibil cu iPhone, Samsung si numeroase alte branduri. Adaptorul pentru telefoane mobile este reglabil, universal si se potriveste tuturor telefoanelor cu o latime mai mica de 8.5 cm. Cu acest dispozitiv versatil poti folosi camera la un unghi de 180 de grade. Telecomanda cu functia bluetooth, compatibila cu iPhone, iPad, Android si Samsung Galaxy Notes permite poze de calitate intr-un mod foarte simplu si eficient.

Selfie Stick-ul cu telecomanda actionata de la distanta prin bluetooth este la randul lui un dispozitiv portabil excelent. Adevarata jucarie, este ideal pentru petreceri, vacante, intruniri de familie. Cu o greutate redusa, monopodul se extide pana la 110 cm. Nu trebuie decat sa-l tii ferm in mana in timpul utilizarii, sa-l deschizi in functie de marimea dorita, sa fixezi smartphone-ul cu atentie astfel incat sa fie centrat pe mijlocul adaptorului si de aici incolo, calitatea selfie-urilor este garantata si simpla ca o joaca de copii.

Selfie Stick Z07-5 cu conectare prin mufa, casti si buton pe maner nu necesita conexiune bluetooth, nu necesita incarcare si nu descarca bateria telefonului. Creat din materiale de calitate inalta, avand un cant dedicat ce nu permite rasucirea bratului telescopic, cu acest stick ai certitudinea ca telefonul sta fix in momentul fotografierii. Suportul rotativ de 180 de grade asigura unghiul perfect de fotografiere si ofera posibilitatea utilizarii atat cu camera foto frontala, cat si cu cea principala. Este pe cat de simplu si usor de folosit pe atat de performant. Trebuie doar sa introduci cablul in mufa de casti a telefonului, sa pornesti aplicatia camerei foto si sa apesi pe butonul de declansare de pe maner.

Tags: