Selfie Stick extensibil Muvit

selfie stickSelfie-ul a ajuns ca respiratia pentru foarte multi. In timp ce pe de o parte ne putem plange ca autoritatile statului ne invadeaza viata privata, pe de alta parte impartasim cu o lume intreaga fiecare clipa a vietii noastre. Este minunat atat timp cat nu este cu forta. Asadar, in calitate de vedeta a retelelor de socializare, selfie-ul a inceput sa vina cu tot felul de „accesorii” care sa faca tot acest proces unul placut, amuzant, dar si de calitate, asa cum si trebuie sa fie.

Acesta este motivul pentru care orice iubitor de selfie trebuie sa aiba Selfie Stick extensibil Muvit, monopodul extensibil compatibil cu nenumrate smartphone-uri. Adaptorul pentru telefoane mobile este reglabil, universal si se potriveste tuturor telefoanelor cu o latime mai mica de 8.5 cm.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Este foarte simplu sa-l pui la treaba si sa transformi un simplu selfie intr-o opera de arta (autoportret) sau in poza perfecta. Cu ajutorul surubului de fixare si al suportului pentru telefon, reglabil, poti folosi camera la un unghi de 180 de grade. Telecomanda cu functia bluetooth, compatibila cu multe smartphone-uri, permite poze de calitate intr-un mod foarte simplu.

In acest fel, Selfie Stick-ul cu telecomanda actionata de la distanta prin bluetooth este un dispozitiv portabil excelent pentru petreceri, vacante, intruniri de familie. Mai precis, cu cativa pasi simpli realizezi selfie-uri memorabile. Este nevoie doar sa tii ferm in mana monopiedul, sa-l deschizi, sa-l fixezi cu atentie pe mijlocul adaptorului si sa treci la treaba. Mai priveste-te o data in oglinda si, daca totul este perfect, „zambiti, va rog!”.

Vezi toate promotiile la selfie stick-uri