Scaunul rotativ Kring Seth: confort ridicat la pret bun

In momentul actual lucru de birou este legat indispensabil de lucrul la un PC, asa ca petrecem ore bune in fata calculatorului si devine esential sa avem o pozitie corecta si confortabila in acest timp. In cazul lucrului de acasa sau folosirii biroului pentru teme datele problemei raman aceleasi. In cazul gaming-ului situatia devine cu atat mai problematica intrucat atentia este acaparata complet de joc, iar grija asupra posturii este mai greu de controlat. Scaunul rotativ Kring Seth este o solutie potrivita atat pentru lucru, cat si pentru gaming, oferind suportul necesar desfasurarii eficiente a activitatii.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Scaunul rotativ Kring Seth: design atractiv si pozitie corecta

scaun Kring SethKring Seth este un scaun care isi va gasi loc cu usurinta in orice camera. Acesta este disponibil pe un design clasic si totodata cu personalitate. Modelul imbina negrul si albastrul intr-un mod echilibrat si se potriveste atat intr-un mediu business, cat si intr-un mediu informal.

Spatarul, locul pentru sezut si partea superioara a manerelor sunt prevazute cu piele artificiala, aceasta avand un aspect foarte placut. Aceleasi zone sunt prevazute cu un burete confortabil care asigura o pozitie placuta si corecta. Pentru aceasta din urma, nivelul de duritate al buretelui este gandit pentru a sustine coloana in punctele esentiale.

Desi considerat mai confortabil, un burete prea moale care permite cufundarea nu este deloc sanatos pentru spate. Cum statul pe scaun este destul de prelungit, e important ca acesta sa ofere un sprijin stabil, care sa nu permita relaxarea prea mare a muschilor si instalarea pozitiilor defectuoase. Nu in ultimul rand, manerele sunt asezate la o inaltime potrivita, oferind suport pentru relaxare sau pentru ridicarea mai usoara de pe scaun.

scaun-kring-backScaunul are dimensiuni reglabile si este potrivit pentru persoane de toate varstele. Inaltimea sezutului este de 46-56 cm, cea a spatarului este de 76 cm, iar inaltimea totala a scaunului este de 115- 125 cm. De cealalta parte, latimea este de 53 cm, iar adancimea este de 51 cm. Clapeta pentru reglarea inaltimii este asezata la indemana si usor de folosit. O simpla apasare permite reglarea foarte rapida.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Scaunul este rotativ si permite schimbarea rapida a pozitiei intre mai multe mese sau dispozitive de lucru. Modelul are totodata un sistem de roti rezistent si permite mutarea cu atat mai usoara in diferite zone din camera. Sistemul de roti este disponibil intr-o combinatie de negru si argintiu care completeaza foarte bine partea superioara a designului.

Scaunul rotativ Kring Seth are un pret ce depaseste cu putin categoria celor foarte accesibile, fara a intra insa in clasa premium si a fi considerat unul scump. Diferenta de bani aduce totusi un confort sporit, sustinut totodata de o structura care permite o pozitie corecta si sanatoasa. Designul este potrivit atat pentru birou, cat si pentru acasa, fiind disponibil intr-o combinatie atractiva de culori neutre. Designul este alcatuit din materiale de calitate care ofera atat o rezistenta mare in timp, dar si confortul. Per ansamblu alegerea este una inspirata, ideala pentru cei care nu urmaresc sa gaseasca neaparat cel mai ieftin model, ci mai degraba cel cu dotarile mai echilibrate.

Scaunul rotativ Kring Seth aduce un confort sporit, sustinut totodata de o structura care permite o pozitie corecta si sanatoasa.

9.5 Total Score
Kring Seth - un scaun excelent pentru cei care satu mult la birou

Pozitia la birou este extrem de importanta pentru sanatatea noastra. Mai ales cei care stau ore-n sir in fata calculatorului, zi de zi, stiu cat de important este sa aiba un scaun confortabil, dar care sa asigure si o postura corecta. Un astfel de scaun este si Kring Seth. Il gasiti akoom cu o reducere foarte buna.

Design
9.3
Pret
9.6