Saptamana televizoarelor la eMAG. Reduceri de pana la 40%

Achizitionarea unui nou televizor vine, de obicei, in urma unei nevoi clare: ori s-a stricat vechiul televizor, ori chiar a venit vremea unei noi achizitii, fie ca urmare a extinderii spatiului de locuit, fie a „nevoii” de a avea ceva mai bun. Si cum astazi ne invartim in lumea televizoarelor smart, Full HD si 4K, noile oferte din piata sunt cu precadere orientate spre astfel de produse.

In aceasta saptamana, eMAG desfasoara o campanie de mari reduceri la televizoare: „Saptamana televizoarelor”. Si cum sunt reduceri foarte mari, de pana la 40% in cazul unor modele, poate e timpul sa treci si tu la actiune si sa vezi daca modelul preferat are deja o reducere convingatoare sau, de ce nu, te orientezi spre ceva mai bun, daca si pretul te ajuta sa te gandesti la asa ceva.

Vezi aici televizoarele din promotie

Promotia numita „Saptamana televizoarelor” se refera la televizoare din toate categoriile, atat la cele mai „pretentioase” care necesita un buget serios, dar si la cele obisnuite, televizoare pe care le putem avea cu totii. Vedetele campaniei sunt, de asteptat de altfel, televizoarele smart de la Samsung si LG. Cele doua branduri au acaparat piata, chiar daca rivali precum Sony si Philips le sufla in ceafa cu modele de televizoare noi, istete foc si aratoase.

Si la noi pe site gasiti multe review-uri la televizoare din toate categoriile, suntem atenti atat la noile aparitii, dar si la cele mai vandute televizoare pe parcursul acestui an. Avem chiar si un top realizat de editorii akoom, un instrument util pentru cei care vor un televizor nou, dar nu sunt foarte hotarati asupra modelului pe care sa-l aleaga. In top gasiti pe langa notele akoom si review-uri la fiecare televizor in parte.

Salutam initiativa eMAG de a organiza campania „Saptamana televizoarelor” si va invitam si pe voi sa vedeti reducerile, extrem de convingatoare de altfel. Pentru a ajunge direct la televizoarele din promotie, folositi butonul albastru de mai sus 🙂