Saptamana electrocasnicelor – reduceri de pana la 40%

In perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2016, eMAG are o noua campanie de reduceri la electrtocasnice. Saptamana electrocasnicelor ne aduce preturi bune, reduceri de pana la 40%, la electrocasnice mari si mici, ocazie perfecta pentru a ne pune la punct golurile de prin bucatarie, sau pentru a inlocui ce nu ne mai place, ce nu mai merge asa bine.

Vezi aici toate reducerile din campanie

Campania Saptamana electrocasnicelor are o pagina dedicata in care putem vedea rapid cele mai bune promotii, iar oferta este extrem de generoasa in mai toate categoriile de electrocasnice.

Ce putem cumpara cu reducere in Saptamana electrocasnicelor?

Sunt reduceri excelente la zeci de modele de masini de spalat rufe, dar si la uscatoare de rufe. Bineinteles, frigiderele au si ele reduceri semnificative. Am vazut in oferta cateva modele de frigidere despre care am facut si noi review-uri, asa ca daca sunteti in cautarea unui nou frigider este o buna ocazie sa-l si cumparati akoom cu reducere semnificativa.

Categoria incorporabile devine pe zi ce trece tot mai accesata, este un trend clar, tot mai multi dintre noi dorim mai mult spatiu si o integrare cat mai fluida a aparaturii electrocasnice in bucatarie. Asa ca o sa gasiti cu reducere multe modele de aragazuri si alte incorporabile.

In campania Saptamana electrocasnicelor mai gasim la preturi foarte bune: masini de spalat vase, filtre de cafea si espressoare, tot felul de aparate pentru bucatarie (mixere, storcatoare de fructe, roboti de bucatarie etc.), dar si articole pentru menaj.

Vezi aici toate ofertele

Asa cum spunea si la inceputul articolului, perioada in care se desfasoara campania Saptamana electrocasnicelor este 27 septembrie – 3 octombire. Este timp suficient sa cantariti cu atentie cele mai bune oferte si sa comandati tot ce aveti nevoie. Reduceri asa mari la electrocasnice probabil vom gasi doar de Black Friday.