Samsung WF60F4E0N2W, o masina de spalat inteligenta, pentru casele aglomerate

Samsung-WF60F4E0N2WDaca te-ai hotarat sa cumperi o noua masina de spalat, dar, nici bugetul, nici spatiul necesar montarii ei nu iti permit sa faci absolut orice alegere vrei, te poti orienta catre un model slim, adica o masina de spalat de dimensiuni mai mici, special conceputa pentru a-si face loc in bucatariile sau baile mai aglomerate.

Si, chiar daca acestea nu sunt majoritare pe piata, un alt mare avantaj al lor este ca nu sunt nici foarte scumpe si, de aceea, aproape oricine si le poate permite.

Un astfel de model este si Samsung WF60F4E0N2W, o masina de spalat cu performante bune pentru categoria de pret in care este inclusa (adica cea a masinilor mai ieftine) si un design compact care o ajuta sa incapa si in cele mai stramte locuri din casa.

Vezi reducerea oferita de eMAG

O masina de spalat economica

Primul lucru prin care masina se remarca este clasa energetica A+. Aceasta este una dintre cele mai bune de pe piata si face ca masina sa aiba un consum redus, ceea ce o transforma intr-un avantaj evident atunci cand proprietarul incearca sa faca economie. La spalare, clasa de eficienta este A, iar la centrifugare B, consumul anual de apa este de 8580 de litri, ceea ce garanteaza o functionalitate ridicata si posibilitatea de a face economii de luat in seama.

Poate fi instalata oriunde

Din punct de vedere al designului, Samsung WF60F4E0N2W este o masina cu incarcare frontala, dar ceva mai mica decat modelele care se gasesc in mod normal in magazine. Dimensiunile sale de 85 x 60 x 40 cm o recomanda, asa cum am mai spus, ca pe un model slim, unul care isi face loc chiar si in casele mai aglomerate. Asadar, ergonomia este unul dintre marile avantaje ale acestei masini de spalat, unul care ar putea sa o transforme intr-o tinta chiar si doar din acest motiv. Nici aspectul nu este unul obisnuit, masina avand niste linii elegante si deosebite, un afisaj led colorat care atrage atentia si o cuva diamond drum care se distanteaza de altele atat ca look, cat si ca utilitate.

Samsung-WF60F4E0N2W-linkDatorita acestei alegeri pentru cuva, hainele sunt mai bine protejate impotriva ruperii si a deteriorarii. Pe langa aceasta aditie interesanta, masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0N2W are si multiple programe care protejeaza tasaturile sensibile (lana, bumbac, sintetice, articole sportive, etc), spalare manuala sau intensiva, dar si un sistem de spalare rapida, de doar 15 minute. Volumul de haine care poate fi incarcat se ridica la 6 kilograme iar viteza la centrifugare la 1200 rpm, suficient pentru o familie mai mica sau pentru o persoana care locuieste singura.

Vezi aici mai multe detalii tehnice

Fiind vorba despre o masina de spalat de la Samsung, acestia ne surprind si cu un accesoriu foarte interesant. Masina se poate conecta la un smartphone pentru a arata daca exista probleme si pentru a gasi cele mai rapide si eficiente solutii.

Asadar, Samsung WF60F4E0N2W, in ciuda unor neajunsuri cauzate de pretul ieftin (un volum nu foarte mare, mai putine programe de spalat), se recomanda a fi o masina de calitate (clasa energetica are si ea o contributie) si, chiar mai important, una care incape in locuri imposibile pentru altele.

9 Total Score
Samsung WF60F4E0N2W, un model slim extrem de util

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E0N2W face parte din gama electrocasnicelor ideale intr-o bucatarie mai aglomerata. Modelul slim se strecoara eficient in spatii mai inguste.

Tehnologie
8.7
Design
9.2
Pret
9