ElectroniceTelevizoare

Televizor Curbat LED Samsung 55H8000, 138 cm, Full HD

Una dintre ultimele noutati pe piata de televizoare este ecranul curbat. Acesta transforma complet experienta de vizionare si este, in acelasi timp, foarte atractiv ca aspect. Samsung 55H8000 este un model de mijloc din seria de televizoare cu ecran curbat a producatorului coreean, imbinand inovatia ecranului cu functiile smart si 3D.

Pretul pentru Samsung 55H8000 nu este unul foarte mic, insa televizorul isi merita cu prisosinta toti banii.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

O lume noua in jurul ecranului

Samsung-55H8000-rightEcranul curbat ofera o experienta spectaculoasa de vizionare. Vederea panoramica este poate cel mai mult exploatata, aceasta contribuind si la impresia ca te afli in mijlocul actiunii. Curbura ecranului este facuta la unghiul potrivit, astfel incat sa beneficiezi de o imagine echilibrata si uniforma. Pentru a accentua si mai mult avantajele, ecranul televizorului are o diagonala impresionanta de 138 de cm. Ecranul are o rezolutie Full HD de 1980 x 1080 pixeli. Senzatia de adancime este intensa, la acest lucru contribuind si o serie de tehnologii care regleaza contrastul si culorile.

Vorbim aici, in primul rand, de tehnologia Micro Dimming Ultimate care proceseaza imaginile avansat, regland luminozitatea, contrastul, culorile si detaliile. Acest lucru se realizeaza prin analizarea fiecarei imagini in cele mai mici parti, astfel incat tonurile de alb sa fie cele mai stralucitoare, iar cele de negru sa fie cele mai intunecate. Contrastul obtinut este spectaculos.

Tehnologia 3D continua linia spectaculoasa, aceasta beneficiind de efecte spectaculoase, profunzime si lipsa fluctuatiei. Sistemul audio are o putere de 40 W si este asigurat de tehnologiile DTS Premium Sound 5.1 si Dolby Studio. Sunetul este adaptat si la 3D, pentru o experienta completa.

Functii smart performante

Pentru a-ti oferi acces direct la continut online, televizorul Samsung 55H8000 beneficiaza de un procesor Quad Core performant. Acesta iti permite sa urmaresti filme si seriale online, sa distribui continut pe retelele de socializare sau sa te joci in diferite aplicatii. Multitasking-ul este foarte cursiv. Intefata Smart Hub este intuitiva si prietenoasa iar, in plus, accesul la continut se face intr-un timp record. Conexiunea la internet se realizează simplu prin Wi-Fi sau cablu.

Conectori pentru extinderea distractiei

Samsung-55H8000-sideCu un asemenea ecran performant, ar fi fost pacat sa nu poti profita si sa conectezi alte dispozitive pentru redarea de continut. Cu ajutorul a 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB si cate o intrare video composite si component vei putea sa rulezi orice joc de pe PC sau consola, sa urmaresti filme folosind playere DVD sau Blu-Ray, precum si sa accesezi continut direct de pe un stick USB.

Control variat

Pentru a controla televizorul Samsung 55H8000, vei putea folosi telecomanda prevazuta cu touchpad, telefonul sau tableta, functiile vocale, cat si cele tactile. Vine, astfel, cu un pachet complet de control, utilizatorului ramandu-i doar alegerea celor mai bune modalitati de a „struni” impresionantul televizor.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Design premium impresionant

Intreaga serie de dotari este cuprinsa intr-un design compact foarte atractiv. Designul are finisaje metalice si urmareste liniile curbate ale ecranului. Un joc placut de lumini adauga un aspect ludic. Suportul are forma de semiluna si ofera o stabilitate buna. Rama este extrem de subțire, lasand imaginile sa para ca plutesc. Dimensiunile televizorului sunt de 1232.8 x 713.3 x 89.8 mm, acesta devenind cu siguranta centrul de atentie in orice camera.

In concluzie, Samsung 55H8000 este un televizor extrem de performant si de elegant care iti va transforma experienta de vizionare in una demna de un cinematograf.

9.3 Total Score
Best buy in gama televizoarele cu ecran curbat

Samsung 55H8000 iti aduce o cu totul alta perspectiva asupra "privitului la televizor". Un produs premium, inzestrat cu tot ce ai nevoie sa te simti ca-l conduci si ca-l faci sa-ti arate lumea cu totul altfel. Ecranul curbat este de mare efect.

Tehnologie
9.7
Design
9.3
Pret
8.8