ElectroniceTelevizoare

Televizor Smart LED Samsung 40HU6900, 101 cm, Ultra HD

Televizoarele UHD au randamentul optim pe ecrane uriase, dar si pretul este unul pe masura. Cum, insa, multi dintre noi ne dorim imagini de calitate superioara pentru acasa si nu dispunem de zeci de mii lei pentru acest lucru, producatorii au gasit solutia in imbinarea UHD-ului cu ecranele de dimensiuni obisnuite. Unul dintre modelele cele mai atractive de acest tip este Samsung 40HU6900.

Televizorul are un pret excelent, fiind cu doar cateva sute de lei mai scump decat unul Full HD.

Vezi pretul oferit de eMAG

Samsung-40HU6900-side4k pe toate nivelurile

O calitate de patru ori mai buna decat cea HD inseamna perfectiune. Fiecare pixel este pus in valoare, iar claritatea si culorile sunt atat de impresionante incat imaginile par reale. Rezolutia de 3840 x 2160 pixeli face vizibile detaliile cele mai marunte.

In jurul imaginilor, totul are calitate 4k. Vorbim asadar, mai intai, de un procesor cu motor 4k care nu doar ca reda imagini UHD, ci poate si converti imagini ce provin din alte surse la o calitate apropiata de UHD. In acelasi timp, Micro Dimming-ul este si el 4k, tonurile de negru si alb fiind optimizate la cel mai inalt grad posibil, contrastul fiind astfel excelent.

O alta functie interesanta este cea Multi-Link Screen. Aceasta face posibila urmarirea mai multor ecrane in acelasi timp. Vei putea astfel, de exemplu, sa urmaresti un film in timp ce cauti informatii pe internet.

Sa nu uitam de functiile 3D care completeaza dotarile impresionante ale ecranului si adauga un plus de distractie pentru serile cu prietenii sau sesiunile maraton de filme in familie.

Sunetul are o putere de 20 W si este surround. La baza lui se afla cele mai avansate tehnologii de sunet precum Dolby MS10, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1.

Functii smart performante

Daca vrei sa fii mereu la curent cu ce se intampla in online, direct din confortul canapelei, sa urmaresti rezultate live ale meciurilor sau sa urmaresti serialele online preferate, atunci functiile smart sunt ideale pentru tine. Modelul beneficiaza de un procesor Quad Core performant care permite un multitasking rapid si ofera o interfata prietenoasa. In plus, fata de modelele obisnuite, unde timpii de asteptare pot fi suparator de lungi, accesul la continutul online sau offline se face rapid, iar timpul de asteptare la pornire este de doar 2 secunde. Conexiunea la internet se face prin Wi-Fi sau cablu.

Control extins

Un avantaj important al televizorului este acela ca poate fi controlat din orice camera si pozitie. Prin conectarea smartphone-ului sau tabletei poti controla televizorul de la distanta, din dormitor sau orice camera in care te afli. Apoi, acesta primeste si functii vocale. Nu in ultimul rand, ai la dispozitie doua telecomenzi. Controlul Samsung Smart iti pune la dispozitie un touchpad pentru control tactil iar, in plus, tastele speciale pentru video ofera acces rapid la continutul dorit.

Vezi pretul oferit de eMAG

Conectivitate ridicata

Modelul dispune de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, 1 port de retea, 1 port video composite, 1 port Scart si unul component.

Design premium

Televizorul are finisaje metalice si linii deosebit de atent lucrate. Rama este subtire, iar suportul plat dreptunghiular ofera o stabilitate ridicata. Carcasa imbina elegant negrul si argintiul. Modelul este foarte slim si are o greutate de 11 kg.

In concluzie, Samsung 40HU6900 este un televizor care aduce calitatea 4k pe toate nivelurile, de la imagine la functii smart sau design.

9.6 Total Score
Calitate excelenta si un pret foarte bun

Samsung 40HU6900 iti ofera tot ce vrei de la un televizor de ultima generatie. Este un Smart LED pe care-l recomandam akoom si pentru calitatile lui deosebite, dar si pentru pretul extrem de accesibil

Tehnologie
10
Design
9.6
Pret
9.3