ElectroniceTelevizoare

Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6240

Cauti un televizor nou? Ce spui de unul smart, 3D si Full HD la pret bun? Samsung este un nume cheie pentru calitatea imaginilor, asa ca merita sa alegi modelul Samsung 40H6240.

O alegere smart

Televizorul Samsung 40H624, desi iti ofera cele mai moderne dotari are un pret foarte bun, ba chiar am putea spune ca destul de mic fata de ceea ce ne ofera.

Vezi akoom pretul oferit de eMAG

Samsung-40H6240-side1Trendul principal in momentul actual este reprezentat de functiile smart. Majoritatea modelelor recente includ aceste functii dar, din pacate, de cele mai multe ori, timpii de asteptare la incarcarea paginilor web sau la trecerea continutului din offline in online sunt foarte lungi. Samsung mizeaza, insa, pe o tehnologie avansata care include un procesor Quad Core. Diferenta se simte instant. Vei observa o interactiune mult mai cursiva si un multitasking eficient care sustine distractia. Avantajul principal al functiilor smart este acela ca permite vizionarea de filme si emisiuni online, precum si accesul la conturile de pe retelele de socializare, aplicatii etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau cablu.

Cinematograful la tine acasa

In plus, televizorul te va face sa te simti de fiecare data ca la cinematograf, in propria sufragerie, datorita imaginilor de calitate in 2D si 3D. Ecranul este destul de mare pentru aceasta categorie de pret, avand o diagonala de 101 cm. Ecranul este Full HD, asa ca vei avea parte de imagini mult mai clare fata de cele obisnuite. De altfel, dupa cum vom vedea in continuare, ecranul aduce argumente importante de achizitie.

Acesta reda imagini cu o textura bogata, in culori vii si extrem de clare, transformand complet filmele si emisiunile. Performanta ecranului este datorata ratei de reimprospatare imbunatatite a panoului, vitezei procesorului de imagine si tehnologiei de iluminare de fundal. Clear Motion Rate de 200 Hz reda clar pana si scenele cu miscare rapida. Asta inseamna ca imaginile din filmele de actiune au mai putine neclaritati cauzate de miscare, putand vedea perfect fiecare cadru.

Samsung-40H6240-lateralContinutul de diferite tipuri este adaptat pentru o vizionare optima, existand moduri speciale pentru filme, jocuri sau fotbal.

Functiile 3D sunt performante, beneficiind de profunzime si eliminand efectul neplacut de fluctuatie. Imaginile 3D sunt redate cu ajutorul unui motor special HyperReal 3D Engine.

Sunetul este surround, iar tehnologiile Dolby MS10, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1 asigura o experienta completa de vizionare.

Distractie extinsa

Pentru a pune in valoare si mai mult dotarile, televizorul se poate conecta la o gama larga de dispozitive externe. Astfel, pentru redarea video, acesta se poate conecta la playere Blu-Ray sau DVD, precum si la PC-uri. Pentru iubitorii de muzica exista posibilitatea conectarii la un sistem audio extern, iar iubitorii de jocuri se pot conecta la console Xbox, Wii sau PlayStation. Exista pentru aceasta 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, 1 port video composite, 1 port Scart si unul component.

Vezi akoom pretul oferit de eMAG

Design modern

Toate aceste tehnologii nu puteau fi incadrate decat intr-un design pe masura. Designul are liniile fine si se distinge prin suportul in forma de X. Combinatia de negru si argintiu ofera un aspect elegant. Profilul este subtire, iar ecranul este incadrat de o rama foarte ingusta care pune in evidenta dimensiunile mari. Modelul ocupa un spatiu de 906.6 x 525.4 x 63.1 mm.

Asadar, Samsung 40H6240 este televizorul ideal pentru tine daca iti doresti un pachet complet pentru distractie la un pret bun.

9.2 Total Score
Cinematograf 3D in toata regula

Samsung 40H6240 se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru un televizor capabil sa ne ofere clipe de neuitat in familie. Este un Smart LED 3D de foarte buna calitate, cu o diagonala generoasa, dar si multe alte calitati tehnice de top,

Tehnologie
9.5
Design
9.3
Pret
8.7