Sampon Vichy Dercos Neogenic Redensificator

Sampon Vichy Dercos NeogenicAi observat vreodata ca atunci cand doi barbati se intalnesc isi masoara reciproc masina, apoi imediat podoaba capilara? Iar daca unul dintre ei are parul mai bogat sau mai ingrijit, se instaleaza imediat sentimentul de inferioritate la celalalt, ca atunci cand o femeie cu nasul mare da… nas in nas cu una cu nasul mic.

In conditiile in care pe piata exista tot felul de „fantome” cosmetice care promit sa-ti faca podoaba capilara irezistibila fara sa livreze niciun rezultat, este preferabil sa te indrepti spre artistii domeniului, nume consacrate care au revolutionat ingrijirea cosmetica. Unul dintre liderii acestui segment este, fara indoiala, Vichy.

vezi pretul oferit de eMAG

Samponul Vichy Dercos Neogenic Redensificator are stemoxidina, o molecula creata pentru a simula un mediu optim pentru ca celulele stem sa produca fire noi de par. Aceasta molecula brevetata a fost selectata dintre mai mult de 100 de molecule capabile sa actioneze asupra celulelor stem ale parului. Inclusa în nenumarate publicatii stiintifice care i-au atestat calitatile, molecula sta la baza samponului Vichy Dercos Neogenic Redensificator, care devine astfel ideal in cazul celor care au parul rar, iar caderea este deja instalata.

In plus, pentru redensificarea podoabei capilare, mai contine arginina, vitamina PP si vitamina B6. In aceste conditii, barbatii care au parul mai rar sau care il pierd in mod vizibil nu mai au motive sa dea vina pe parintii pe care i-ar mosteni, pe stres, pe pluare etc, etc. Este suficient sa se spele in mod regulat cu samponul Vichy Dercos Neogenic Redensificator, cea mai buna dovada ca unii dintre cei mai buni chimisti ai lumii se ocupa de problema lor si nu s-au lasat pana nu au rezolvat-o.

Vezi reducerile la produse cosmetice