Saltele suplimentare – Relaxarea perfecta in pozitie impecabila

Unii dintre noi privesc spre apropierea iernii cu teama. Este vorba despre frigurosii hipotensivi pentru care „soba” nu este niciodata suficient de aproape sau de fierbinte. Iar cand vine vremea somnului, lucrurile sunt si mai complicate: vor o pilota buna, dar si saltele suplimentare, pentru caldura si confort.

Vezi aici reducerile la saltele suplimentare

Saltele suplimentare – Confortul la un alt nivel

saltele suplimentareIn categoria de preturi low se situeaza salteaua suplimentara Pillow Top Memory 2 cm. De ce sa optezi pentru ea? Pentru ca nu face rabat la calitate. Aceste saltele suplimentare, Pillow Top Memory, iti ofera o senzatie de lux, ca si de caldura. Confortul actual cu care esti obisnuit trece la alt nivel, intrucat aceasta saltea este un produs premium care asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata si de asemeni ofera o pozitie naturala a coloanei vertebrale in timpul somnului. Faptul ca acestea nu sunt doar simple declaratii de intentie este confirmat de tehnologia folosita la realizarea acestei saltele: un strat de spuma VascoElastic Memory cu densitate de 55Kg/m3 si grosime de doi cm asigura flexibilitatea si elasticitatea naturala a materialului VascoElastic Memory. Acesta are abilitatea sa ofere atat confortul, cat si suportul ortopedic necesar. Si, nu in ultimul rand, caldura invaluitoare obligatorie pentru cei care o cauta. Spuma Memory a saltelei Pillow Top se muleaza conform pozitiei de dormit, iar stratul de memory ajuta la reducerea punctelor de presiune din timpul noptii.

Standarde pentru pretentiosi

Daca esti in cautarea unui produs dintr-o gama de preturi mai inalte, ai la indemana in gama de saltele suplimentare produsul Bio Pillow Top. Aici deja standardele sunt pentru cei mult mai pretentiosi, care isi doresc mult mai mult de la salteaua pe care se odihnesc. Salteaua Suplimentara Pillow Top Bio este confectionata dintr-un strat de spuma High Resilience cu densitate de 27Kg/m3 si grosime de sase cm. Materialul High Resilience inseamna o saltea ideala: rezistenta, confortabila, calduroasa, aerisita, confectionata din material de inalta calitate si cu o tehnologie de ultima ora. Somnul este mult mai mult decat odihna, devine etapa esentiala in care te refaci si iti reincarci bateriile. Salteaua suplimentara Bio Pillow Top este leacul pentru insomnie, pentru somn in pozitii lipsite de confort, pentru diminetile acelea in care esti frant de parca n-ai dormit si asta numai din cauza ca nu ai salteaua potrivita. Acum toate acestea sunt de domeniul trecutului. Era si timpul sa intervii pentru ca noptile tale de somn sa fie si unele de odihna.

Vezi ofertele la saltele de la eMAG

Senzatie de lux

Pentru pretentiosi exista saltele suplimentare Pillow Top Latex. Sunt varful de lance al saltelelor suplimentare, care depaseste tot ce stiai despre aceste obiscte de uz casnic. Salteaua suplimentara Pillow Top Latex este confectionata dintr-un strat de latex cu sapte zone de presiune cu densitate de 65Kg/m3 si grosime de trei cm. De o remarcabila flexibilitate si elasticitate naturala, aceasta saltea ofera nu doar suportul ortopedic, ci si o senzatie de lux pentru cel mai reconfortant somn cu putinta. Este ideala pentru cei care dorm usor, trezindu-se la fiecare zgomot, intrucat le permite relaxarea perfecta, in conditii de pozitie impecabila a corpului.