Router wireless TP-Link EAP220 face trecerea catre Access Point Dual Band

Ridicand stacheta pana la 600 Mbps, router wireless TP-Link EAP220 vine cu o serie de caracteristici tehnice peste tot ce am intalnit pana acum in aceasta gama. Astfel, daca EAP120, spre exemplu, ofera viteze Wi-Fi de pana la 300 Mbps, EAP 220 suporta tehnologii Wi-Fi 802.11n si 2 x 2MIMO, operand simultan in benzile de 2.4 GHz si 5 GHz, la o viteza dubla de transfer al datelor. Dispozitivul isi mentine insa flexibilitatea si usurinta montarii pe orice suprafata plana, indiferent ca vorbim despre peretii unei locuinte sau tavanul unui birou comercial. Nu in ultimul rand, EAP220 ofera suport pentru tehnologia Power over Ethernet, care il face usor de instalat in locuri greu accesibile.

Vezi aici reducerea oferita de Oaierless

Internetul vine din tavan

TP-Link EAP220Router Wireless TP-Link EAP220 nu se departeaza de designul celorlalte dispozitive din gama. La dimensiuni de 180x180x47.5 mm, acesta are aspectul unei console sau a unei aplice montate pe perete sau pe tavan. Corpul din plastic de culoare alba lasa sa se intrevada doar ledul discret care indica starea dispozitivului. Pe partea din spate regasim un port Gigabit RJ-45 Gigabit, un port consola, alaturi de butoanele pentru reset si Pornit/Oprit, pentru sursa de alimentare. Tot aici vom gasi slotul Kensington Lock, pentru o securizare maxima a dispozitivului. Surpriza vine de la interior, unde regasim incapsulate nu mai putin de 4 antene omnidirectionale cu putere de 4dBi. Acestea sunt capabile sa lucreze concomitent in cele doua frecvente de 2.4, respectiv 5 GHz, cu viteze cumulate de transfer al datelor de pana la 600 Mbps.

TP-Link EAP220 – un computer in miniatura

Dotat cu chipseturi Qualcomm Atheros 560 MHz, routerul wireless TP-Link EAP220 ofera utilizatorilor conexiuni wireless stabile si sigure. Totodata, cu ajutorul antenelor sale, acesta asigura o acoperire extinsa, in toate zonele din incapere, fara a tine cont de eventuale obstacole din calea semnalului. Dispozitivul Access Point dispune si de functia Captive Portal, care asigura administratorilor si utilizatorilor deopotriva o autentificare eficienta si sigura, chiar daca aceasta necesita o serie de pasi in plus. Astfel, utilizatorii vor fi nevoiti ca inainte de autentificare sa comunice serverului ID-ul si parola. Acestea vor fi verificate in prealabil de administrator si comparata in baza de date, dupa care se produce autentificarea sau nu.

Vezi toate specificatiile si reducerea de pret

Router wireless TP-Link EAP220 este conceput pentru a face fata exigentelor segmentului business, astfel incat acesta ofera, pe langa semnal wireless de mare viteza, un procesor puternic si conexiuni prin fir incredibil de rapide, prin intermediul portului Ethernet Gigabit. Softul dispozitivului permite locarea cu usurinta la retea a mai multor dispozitive, folosind un singur IP. Cu toate acestea, managementul retelei se realizeaza foarte simplu, de pe telefonul mobil sau tableta, prin intermediul aplicatiei gratuite EAP Controller. Practic, aceasta asigura gestionarea retelei si a accesului utilizatorilor fara a mai avea nevoie de alte echipamente sau de personal special platit pentru asta.

Verdict akoom pentru router wireless TP-Link EAP220

Cu un design ergonomic si functia PoE pentru conexiuni prin fir puternice, dispozitivul Access Point TP-Link EAP220 de la Oaierless este proiectat pentru performanta la nivel business, oferind totodata un semnal wireless puternic si sigur. In plus, abilitatea de a lucra pe doua frecvente simultan ii confera flexibilitate si acoperire maxima a semnalului.

P-Link EAP220 are design simplu și posibilitatea de a fi montat cu ușurință pe perete sau pe tavan.Un router wireless excelent la un pret extrem de bun.

9.7 Total Score
Router wireless TP-Link EAP220, posibilitati extinse de a avea cel mai bun wireless

In materie de routere wireless, prietenii de la Oaierless.ro sunt cei mai buni. Au o oferta extraordinara, vin cu sfaturi si servicii dedicate wireless. In plus au si o buna reducere de pret la router wireless TP-Link EAP220.

Tehnologie
9.5
Design
9.8
Pret
9.9