Rochita Serena, ca sa fii vedeta in club

Rochita_SerenaMulti artisti mari ai lumii au considerat umerii femeilor una dintre minunile estetice ale corpului uman. Putine sunt de pilda romanele de dragoste care sa nu aiba macar o referire la linia umerilor, atat de bine pusa in valoare de forma rochiei Serena.

Vezi aici pretul cu reducere

Aceasta este atat de versatila incat, chiar daca vrei sa acoperi umerii cu un sal pentru ca inca nu este momentul sa dai la iveala totul, misterul care o inconjoara este perfect si deplin.

Se aseaza atat de bine pe corpul tau incat vei transmite un semnal de indrazneala si impecabila cunoastere a datelor fizice personale. Nu este nevoie sa fii inalta (nici Marilyn Monroe nu era!) ca sa fii o aparitie memorabila imbracata cu rochia Serena.

Daca, dimpotriva, ai dimsneiuni de model, fii sigura ca rochia iti va face picioarele sa arate si mai lungi decat sunt, iar linia soldurilor nu va face decat sa trimita ochiul spre desenul umerilor, care ies fascinanti in lumina reflectoarelor.

Rochia Serena mai are un atu: este suficient de elastica incat nu doar sa-ti accentueze formele, ci si sa ascunda ceea ce nu doresti sa transmiti. Era un secret al celor mai frumoase femei ale anilor 1940, care purtau rochii teribil de seducatoare care totusi nu erau vulgare. Acesta este efectul pe care il vei obtine imbracand rochia Serena, care reuseste sa aiba un inefabil aer retro fiind in acelasi timp ultramoderna prin material si croiala.

Nu in ultimul rand, culoarea amplifica toate cele de mai sus, realizand din calitatile enumerate un ansamblu vestimentar unitar compus, paradoxal, dintr-o singura piesa completa.

Vezi reducerile la rochii de seara