Rochii ieftine White Striped, modele deosebite, cele mai mici preturi

Rochii ieftine White StripedDe sa nu alegi si tu din oferta de rochii ieftine de akoom? Combinatie vestimentara alb-negru? Da. Este eterna si fascinanta, departe de a-si fi epuizat optiunile pentru creatorii inspirati. Un asemenea model este rochia ieftina White Striped, care vine cu benzi negre in punctele esentiale ale siluetei unei femei, cu un efect fantastic.

Vezi aici pretul cu reducere

Materialul fluid, ca o matase pretioasa, de culoare alba, care cade usor pe corp, iti subliniaza alura, facandu-te sa arati proaspata si luminoasa ca o zi de mai. Rochia nu este scurta, dar nici midi, insa aici intervin acele „stripes” negre care fac deliciul privitorului. Ele exista si la poale, facand o rochie deasupra genunchiului sa lase un spatiu plin de mister pana ceva mai sus, si in dreptul taliei, acolo unde femeia are nevoie sa arate supla si sa para mai inalta, si la umeri, acolo unde rochia de club White Striped lasa dezgoliti umeri ce par inlantuiti de umbrele amurgului.

Rochii ieftine ce te vor face sa iesi in evidenta

Asadar, indiferent ca ai sau nu un bust generos, aceasta rochie te va avantaja cu certitudine, intrucat marcheaza fastuos umerii. Chiar daca ai sau nu un mijlocel tras prin inel, modelul de rochii ieftine White Striped face in asa fel incat sa-l ai, fara corset, fara foame trei zile inainte de eveniment si fara alte artificii, totul gratie unui model inspirat si unei croieli care te pune in valoare la maximum.

Iar daca vrei sa ai o rochie suficient de scurta dar care sa nu fie si vulgara, dungile negre de la poale sunt exact ce-ti trebuie pentru a crea impresia ca esti sexi, poate provocatoare chiar, daca asa vrei sa fii, dar nu stridenta si nu de un gust indoielnic. In aceste conditii, modelul de rochii ieftine White Striped este „a winner”, si tu odata cu ea.

Vezi aici marile reduceri la rochii de ocazie