Rochii ieftine Cute Bow

Rochii ieftine Cute BowAnii 1960, pe care atat de mult i-au iubit parintii tai si care au creat o cultura universala nepieritoare, iti stau la indemana cu tot spiritul lor indraznet in liniile unei rochii ieftine Cute Bow. Este culoarea potrivita ca sa te simti o Brigitte Bardot in cazul in care esti voluptuoasa sau o Jane Fonda daca esti filiforma.

Vezi aici pretul cu reducere

Erau anii Beatles si Elvis, in care femeile puteau totul si declarau deschis asta cu rochii ieftine de o simplitate nimicitoare, scurte, geniale din perspectiva confortului si care, desi lasau doamnele sa danseze in nestire, erau totusi elegante. In aceasta nota majora este conceputa rochia Cute Bow.

Ridica-ti mainile deasupra capului si, chiar scurta cum este, nu va fi niciodata vulgara. Unduieste-te pe ce ritm vrei, de la Julio Iglesias la fiul Enrique, si rochia ta Cute Bow va dansa pe langa tine fara sa te faca sa arati ca si cum ai vrea sa… arati totul. Iti vei pastra misterul mentinandu-ti in acelasi timp confortul. Este meritul unei croieli inspirate, cutezatoare fara sa fie stridenta, care caracterizeaza aceasta piesa.

In ea te vei simti libera si sigura pe tine, te vei simti mereu ca la 20 de ani si vei gusta din plin tot ceea ce au gustat reprezentantii acelei generatii fabuloase, care a „intors lumea pe dos” fara sa-i piarda din vedere valorile si frumusetea. Pentru ca, peste toate cele aratate, rochia Cute Bow este si o declaratie de frumusete. Este un mesaj de feminitate absoluta, simpla, centrata pe reperele ei fundamentale.

Vezi mai multe oferte la rochii ieftine