Rochii de club Red Striped, alegerea perfecta pentru o seara memorabila

Red StripedNu este foarte greu sa fii o aparitie daca alegi pentru o seara speciala o rochie pe masura: Red Striped. Este o combinatie de rosu si negru care nu are in comun cu celebrul roman cu acelasi nume decat poate eleganta perfecta a umerilor dezgoliti pe care o afisa si eroina acelei carti. In rest, modernitate pe toata linia, rafinament si senzualitate de sus pana jos.

Cumpara akoom cu mare reducere

Rochia de club Red Stripped are cateva puncte forte care nu te pot lasa indiferenta. In primul rand contrastul inspirat al celor doua nuante amintite, un rosu de efect si cercurile negre care il amplifica. Sunt pozitionate exact acolo unde silueta ta este mai fermecatoare: la linia umerilor, care se vede mai luminoasa si mai neteda, si la mijloc, acolo unde niciodata o femeie nu este indeajuns de supla. Ei bine, cu rochia de club Red Striped obtii exact acea zveltete care va face privirile sa se intoarca dupa pasii tai. In al doilea rand, materialul din care este croita aceasta rochie pare unduios ca matasea cea mai fina, facand „priza” cu formele tale pana la a se identifica impecabil cu ansamblul. In al treilea rand, este vorba despre croiala inspirata, ultramoderna, care tine cont si de cerintele fashionului actual, dar celebreaza si formele trupului feminin.

Pari indrazneata, plina de personalitate vibranta, esti stapana pe seara ta speciala si domini jocurile de priviri care aluneca in preajma. Acesta este „ecoul” rochiei de club Red Stripped, o alegere pentru care te feliciti in gand, in timp ce faci senzatie cu aceasta piesa.

Vezi mai multe promotii la rochii de club