Rochie Red Mock – de-un rosu de se opresc toti ca la semafor :)

Rochie Red MockCu o rochie Red Mock nu dai gres niciodata, mai ales daca vei sa tragi privirile celor din jur. Stii foarte bine ce inseamna o rochie rosie: pasiune, curaj, incredere deplina in imaginea pe care o afisezi. Stii foarte bine si ce inseamna midi: din nou curajul de a nu „merge cu turma” obsedata de foarte scurt, din nou pasiune pentru frumusetea liniilor corpului, din nou incredere in puterea misterului pe care il genereaza o astfel de rochie: Red Mock. Rochia, desi este de foarte buna calitate, face parte din categoria de rochii ieftine, reducerea mare de pret reuseste sa o claseze in aceasta zona atat de cautata de catre fashioniste.

Vezi aici pretul cu reducere

Nu ai nevoie de bijuterii scumpe, nu ai nevoie de incaltari sofisticate odata ce ai imbracat aceasta declaratie de independenta si de forta care este rochia Red Mock. Daca ai intentionat sa arati tuturor ca ai un corp de felina si ca nu intamplator trupul femeii a dat nastere unor opere de arta in toate timpurile, de cand este omul inteligent, ai reusit in clipa in care te-ai imbracat cu aceasta piesa. Te pune in valoare in modul cel mai firesc. Croiala decoltata la umeri in lateral si ridicata peste piept, pana pe gat, te vor face sa arati ca o flacara alungita.

Fiecare pas si fiecare unduire a corpului se vor reverbera in ochii privitorului de cate zece ori gratie felului in care rochia Red Mock aluneca dicret in ritmul tau. Lungimea ei medie te face sa arati ca o sirena, iar materialul fluid va face corp comun cu tine pana acolo incat vei fi una cu rochia ta. Umerii si bratele vor fi vedetele incontestabile ale acestei aparitii in rosu. Reusesti „sa dai gata” asistenta nu doar pentru ca rochia este perfect desenata, perfect aliniata cu corpul tau sau in nuanta perfecta, ci pentru ca odata ce ai imbracat o rochie Red Mock parca nimeni nu te mai poate vedea imbracata cu altceva.

Vezi reducerile la rochii de ocazie