Rochie neagra Strappy

Rochie neagra StrappyAsimetria care se poarta atat de mult zilele astea nu inseamna nici pe departe sa iei pur si simplu doua bucati patrate de material si sa te infasori in ele avand grija ca una sa fie mai sus decat cealalta. Nu inseamna nici ca este potrivita pentru orice ocazie, orice material, orice model sau orice silueta. Nu neaparat, pentru ca exista si cazuri de piese asimetrice care „intorc pe dos” cele de mai sus. Unul dintre acestea este modelul rochie neagra Strappy pe care ti-l prezentam mai jos.

Vezi aici pretul cu reducere

Se remarca prin designul ultramodern. Are tot ce cere acest sezon: versatilitate, chiar daca este uni, confort, chiar daca se muleaza pe corp, asimetrie, chiar daca aceasta este plasata discret, dar strategic, la nivelul umerilor. Rezulta o alura eleganta si in acelasi timp foarte senzuala, ideala pentru toate petrecerile de la care nu vrei sa lipsesti. Nu foarte scurta, dar nici midi, este perfecta pentru o silueta voluptuoasa pentru ca „se face una” cu formele acestea la care barbatii nu renunta niciodata, orice ar declara. Dar este foarte potrivita si pentru o talie diafana, acea linie a corpului datorita careia unele femei par adolescente si la 50 de ani.

Cu o rochie neagra Strappy vor fi atat de atragatoare, incat toate privirile se vor intoarce dupa ele. Este meritul asimetriei amintite, care „strabate” spatele si cuprinde usor si umarul, mascand imperfectiunile celei care o poarta si punandu-i in evidenta calitatile. Este minunat felul in care aceasta rochie se aseaza pe toate curburile si „evita” imperfectiunile.

Si fiind vorba despre negru, orice ten, orice machiaj si orice incaltaminte, oricat de simpla sau sofisticata, vor face „casa buna” cu rochia Strappy.

Vezi promotiile deClub la rochii de ocazie