Rochie neagra Claira – senzualitate la pret mic

Rochie neagra ClairaAsteptai de mult o rochie care sa nu fie pur si simplu o bucata de panza mulata, de o simplitate care aduce a simplism. Si ea a venit: este frumoasa rochie neagra Claira si cine spune ca taietura „lalea” a ramas in anii 1980 se inseala, intrucat eleganta este vesnica, iar o idee buna poate avea in timp milioane de variatiuni pe aceeasi tema.

Vezi aici pretul cu reducere

Modelul rochie neagra Claira este de lungime medie. De ce poate fi un hit in club, unde toate rochiile tind sa fie atat de scurte incat imaginea de ansamblu intra in mimetism? Pentru ca este seducatoare. In fata are amintitul model lalea, adica acea asimetrie „parte peste parte” care dezvaluie doar cand pasesti si doar piciorul care este in fata, creand o nota estetica unica. Nu este de mirare ca nu a „imbatranit” niciodata aceasta croiala…

Daca te pregatesti de o petrecere sau pur si simplu vrei sa-i atragi iubitului atentia, o astfel de rochie este mesajul tau de razboinica neinfricata. Imbracata asa vor sti toti cat esti de puternica, dar si, bineinteles, cat de bine arati.

Privita din spate, rochie neagra Claira este o piesa dezarmanta prin simplitate, cu exceptia benzilor albe de la baza rochiei si a manecilor, care transmit un mesaj de inocenta. Acestea sunt simboluri de scolarita, dar nu orice fel de scolarita, ci una premianta, care debordeaza de inteligenta. Iar dintr-o parte, este suficient sa te asezi si impresia anterioara se schimba radical: „petalele” se desfac si lasa sa se intrevada doar atat cat sa incite. Pentru ca nu ai ales intamplator o rochie neagra Claira, ci tocmai pentru a sublinia acest aspect: esti constienta de tine insati, iti stii foarte bine datele fizice, stii sa te faci remarcata, dar si sa ramai misterioasa. Esti selectiva adica, nu te multumesti nici cu putin, nici cu orice.

Reduceri mari la rochii de seara. Cumpara akoom