Rochie mov Teresa – e timpul sa fii mai indrazneata

Rochie mov TeresaDaca vrei sa fie foarte clar ca ai grija de tine, mergi la sala si esti atenta ce mananci, mai exact ca ai un corp foarte bine intretinut pe care nu eziti sa-l evidentiezi, nu exista alegere mai buna decat rochia mov Teresa. O gasesti la un pret excelent si exista numeroase argumente pentru care sa optezi pentru aceasta piesa vestimentara.

Vezi aici pretul cu reducere

Este mini, deci transmite mesajul ca indraznesti totul intr-o lume in care sa fii competitiv cere (si) asta. Si mai spune ceva: ca stii sa porti o rochie mini, adica stii sa-ti tii picioarele in pozitia corecta, ca stii sa-ti unduiesti corpul, ca stii sa stai cu spatele drept si ca ai un mers impecabil, relaxat, vertical. Toate acestea sunt o adevarata stiinta pe care nu multe femei o stapanesc. O rochie mov, mini, cum este Teresa implica o buna cunoastere nu doar a corpului care arata fara cusur, ci si a tuturor celorlalte insusiri care, necunoscute, pot face dintr-o aparitie in rochie mini un dezastru.

Este mov. Adica este culoarea puterii din umbra, a inteligentei, a „omului de lume”, a mantiilor cardinalilor. Din nou, nu oricine poate purta aceasta culoare pe care o rochie mov Teresa o afiseaza. Trebuie sa fii in acord cu ea, sa ai o personalitate pe masura.

Este decoltata in spate. Deci nu doar forma trupului si felul in care il porti sunt accentuate, ci si ceea ce se numeste „textura”, adica netezimea spatelui, pe care aceasta rochie il pune in valoare in mod versatil, prin doua barete. Una peste alta, care este nota generala in care te prezinti odata ce ai ales rochia mov Teresa? O nota de indrazneala, de inteligenta si de putere. Combinatia mini-mov-decolteu.

Rochii online la preturi foarte mici. Vezi ofertele